Ha félsz annál rosszabb,viszont amit mondok meg szoktam csinálni.Nem felejtek, se jót, se rosszat
Remélem 18nál több vagy
Bár érted is annyit kapnék,mint egy normális emberért
ne bassza el ennyire az estédet egy névtelen macskajancsi!
alufelni,téligumi,SL Merci tangabugyi
Tele pohár hideg pezsgö padlógázzal új esztendö
Fék bal három szemben árok
BOLDOG ÚJÉVET KIVÁNOK
vélemény?okoskodás! ! !
Bölcsebb lennél ha csöndben maradnál.Ennyi barátot veszítettél azzal,ahogy megnyílvánultál.
Mindenkit szívesen látunk,dehát amilyen a fogadj isten....
Menj inkább az F1 fórumba,hátha ott okosabb leszel hátha,de kételm,kis panelproli
Jó estét mindenkinek. Ide értem,de megyek is tovább melózni. B U É K. így utólag.
Kykee jól éreztem magam a Stex-be. Aminek nagyon örültem, h tényleg egy jó társasághoz csapodhadtam. Köszi üdv mindenkinek.
Most intézem a sorsodat a Pannonia ringre!Rosszab helyre nyúltál most,mint a 380volt!
Elég sok helyen van ismerősöm,így pont a PAnnonián is van.
Mi ott leszünk,tedd ezt Te is!
Szeretnél Te ekkora szar lenni,mint a MAci vagy bármelyikünk.
Foskarika vagy amit a víz szétvisz,ha lehúzom a budin a szar legalább egyben megy le, te kis hülyegyereksorozat
Remélem 18nál több vagy
Bár érted is annyit kapnék,mint egy normális emberért
Ezt nevezem,belekezdtetek az évbe rendesen!
alufelni,téligumi,SL Merci tangabugyi
Tele pohár hideg pezsgö padlógázzal új esztendö
Fék bal három szemben árok
BOLDOG ÚJÉVET KIVÁNOK
Bölcsebb lennél ha csöndben maradnál.Ennyi barátot veszítettél azzal,ahogy megnyílvánultál.
Mindenkit szívesen látunk,dehát amilyen a fogadj isten....
Menj inkább az F1 fórumba,hátha ott okosabb leszel hátha,de kételm,kis panelproli
Kykee jól éreztem magam a Stex-be. Aminek nagyon örültem, h tényleg egy jó társasághoz csapodhadtam. Köszi üdv mindenkinek.
Elég sok helyen van ismerősöm,így pont a PAnnonián is van.
Mi ott leszünk,tedd ezt Te is!
Szeretnél Te ekkora szar lenni,mint a MAci vagy bármelyikünk.
Foskarika vagy amit a víz szétvisz,ha lehúzom a budin a szar legalább egyben megy le, te kis hülyegyereksorozat
Kykee, mi ez amit írtál a punciutálatról?