5.-étől van egyedi póló tervezés és rendelés ahol én néztem. Mint Motopityunak már elmondtam, kollégám onnan szokott rendelgetni, jó anyagúak a pólók. Nem az a kinyúlós fajta...
Minél több annál olcsóbb.
Megpróbálom úgy csináltatni hogy a kutyuli legyen a fő motívum és ne legyen kerete mint a képen látszik egy kicsit. Igény szerint más színben is lehet rendelni, nézzetek szét az oldalon, ott vannak a színek. Esetleg a hátára lehet pl suzuki-s felirat. Ötleteket várom, szívesen elintézem a pólókat.. pólóbolt
Jóestét!
Kissumi, vagy ki vagy, te jó nagy paraszt lehetsz!8 általánost elvégezted már?Sőt inkább a 4 alsót?Mert, ahogy elnézem a helyesírásodat, eléggé nagy tuskó lehetsz!Szerintem még én is odavágnálak az 50 cm3 - s mocimmal!Jah, és inkább töltsd ki az adatlapodat, meg rakjál képet, hogy megnézhessük, ki ez a bátor ember! Nagybroo, te neked csak TELEFONBA kerül! Érted, telefon
Minél több annál olcsóbb.
Megpróbálom úgy csináltatni hogy a kutyuli legyen a fő motívum és ne legyen kerete mint a képen látszik egy kicsit. Igény szerint más színben is lehet rendelni, nézzetek szét az oldalon, ott vannak a színek. Esetleg a hátára lehet pl suzuki-s felirat. Ötleteket várom, szívesen elintézem a pólókat..
pólóbolt
1. fndi
2. kykee
3. tutis
4. Gino
5.
de lökött vagy
1. fndi
2. kykee
3. tutis
4.
Kissumi, vagy ki vagy, te jó nagy paraszt lehetsz!8 általánost elvégezted már?Sőt inkább a 4 alsót?Mert, ahogy elnézem a helyesírásodat, eléggé nagy tuskó lehetsz!Szerintem még én is odavágnálak az 50 cm3 - s mocimmal!Jah, és inkább töltsd ki az adatlapodat, meg rakjál képet, hogy megnézhessük, ki ez a bátor ember! Nagybroo, te neked csak TELEFONBA kerül! Érted, telefon
Hagyd Maci,már fellötték a pizsamáját,nem fog válaszolni
Tutis a póló engem érdekel
Hol voltál te a klán találkozórol?