Üdv!
A 22-ei megmozdulásra nem megy együtt a csapat? Régiek, újak, ismerősök, ismeretlek?
Tavaly hihetetlen élmény volt ennyi motoros között lenni, remélem az idei sem lesz rosszabb.
Sziasztok, udvozletem kuldom Los Arcosbol. (Kb. 70 km Pamplonatol, ennyit gyalogoltam mar). Eleg kemeny ez ilyen nehez hatizsakkal a tuzo napon, de hat en akartam
Aki korán kel,keveset alszik !
Tegnap estére sikerült teljesen elkészülnie BÉLA haverom több mint 1 éve enyhén csúszott SV 650-jének.A forintban magas tétel a víz hűtő radiátor volt 130ezer környékén /25 deka ALUMÍNIUM /
Ma SZOLNOK mellett TÓSZEGEN motorostalálkozó.
KRISZTI: a motoros csemetékre vigyázzni !
DODY: örülök hogy hallatsz magadról,hiányzik a társaságod és a közös beszélgetések !
BALESETMENTES KILÓMÉTEREKET MIMDENKINEK !
Ja és nem esik az eső jelenleg Szolnokon , HURRÁ.....HURRÁ...... HURRÁÁÁÁÁÁÁ
Sz@rakodott az internyetem!
Ha meglesz még a vaskutyuli akkor menek!
A 22-ei megmozdulásra nem megy együtt a csapat? Régiek, újak, ismerősök, ismeretlek?
Tavaly hihetetlen élmény volt ennyi motoros között lenni, remélem az idei sem lesz rosszabb.
Még 1enlőre semmit nem nyilatkoztak a biztitől!
Remélem a héten már többet tudok!
Látod azért van aki rádköszön! Csak hogy ne nézz be hiába a fórumba.
Gépeddel kapcsolatosan valami friss hír?
Majd este jövök elköszönni!
Aki korán kel,keveset alszik !
Tegnap estére sikerült teljesen elkészülnie BÉLA haverom több mint 1 éve enyhén csúszott SV 650-jének.A forintban magas tétel a víz hűtő radiátor volt 130ezer környékén /25 deka ALUMÍNIUM /
Ma SZOLNOK mellett TÓSZEGEN motorostalálkozó.
KRISZTI: a motoros csemetékre vigyázzni !
DODY: örülök hogy hallatsz magadról,hiányzik a társaságod és a közös beszélgetések !
BALESETMENTES KILÓMÉTEREKET MIMDENKINEK !
Ja és nem esik az eső jelenleg Szolnokon , HURRÁ.....HURRÁ...... HURRÁÁÁÁÁÁÁ
Sziasztok , folytatom ahol abba hagytam