hogyne, kiválo kis progi...évek ota használom...a waze-val egyetemben...
ajánlom mindnekinek....picit mondjuk sok adatot eszik a hunter...waze meg alig...
Nekem is idénre volt tervezve, de valahogy semmi nem jött össze az 1-2-3 napos hazai túrákon kívül. A legjobb a zempléni kanyar volt nyár elején, tök egyedül, 3 nap alatt.
Így gondolom én is: lehet hogy csak a korom és rozoga egészségi állapotom miatt, de nem esik jól egy nap 300-350 km-nél többet megtenni (eddig 480 km volt a legtöbb, egy hétig rá sem tudtam nézni a motorra utána). Akkor pedig 4 nap, akár hogy is számolom....
Hol szoktatok a Transzalpina-Transzfogaras környékén megszállni? Konkrét címeket kérnék ha tudsz.
Véleményem szerint egy hétvégi 2 naposban nem érdemes a Transzfogarason gondolkodni, ahhoz az messze van. Szó se róla, le lehet nyomni, de kérdés az, hogy minek? Mi a mamával 2 évente lenyomjuk kötelező programként 4 napban a Transzalpinával. 1 nap le az Alpináig, 2. nap Alpina plusz át a Fogaras lábáig, 3. nap Fogaras és hazafelé ameddig jutunk, 4. nap kora délután hazaérkezés.
Egy napos gurigában gondolkodjatok felvidéki karikán - sok embernek az is húzós távolság lehet.
Van Android OS és iOS változata is!.
A mobil trafikat a police.hu-n lévő élő aktuális vezénylés szerint mutatja!
Mutatja továbbá fix traffipaxokat és a VEDA-t is, ill. a súlyellenörző pontokat (teherforgalom) ill. Mobil v. fix matrica ellenörző pontokat is!
Már tavaly is akartam de a Balatoni nyaralás elvitte a lóvét, akkor úgy volt hogy majd 2017 ben de most meg közbe jön a korlátlan jogosítvány és a motor hozzá és lehet nyáron nem is lesz motorom úgyhogy a leghamarabb 2018 nyarán lesz meg hozzá minden körülmény, motor, lóvé és nem kell semmire sem spórolni magát az utat leszamitva
ajánlom mindnekinek....picit mondjuk sok adatot eszik a hunter...waze meg alig...
Hol szoktatok a Transzalpina-Transzfogaras környékén megszállni? Konkrét címeket kérnék ha tudsz.
Egy napos gurigában gondolkodjatok felvidéki karikán - sok embernek az is húzós távolság lehet.
Ezt gondolom már ismeritek,
http://www.traffihunter.hu/map/
Van Android OS és iOS változata is!.
A mobil trafikat a police.hu-n lévő élő aktuális vezénylés szerint mutatja!
Mutatja továbbá fix traffipaxokat és a VEDA-t is, ill. a súlyellenörző pontokat (teherforgalom) ill. Mobil v. fix matrica ellenörző pontokat is!