Kosznom a sisakkal kapcsolatos otleteket, de asszem megvarom a tavaszi akciokat.
Amugy igazak a Suzukirol olvasattak, hogy itt-ott rozsdasodik. A kormanysuly es a markolat kozott ott a rozsda, nem beszelve, hogy a bal oldal ferde es kezzel le tudom tekerni.
Szeretek vigyázni a dolgaimra az autóm sem bírom elviselni ha koszos kívül vagy belül
Ha olyan szép állapotban akarom tartani mint ahogy van, akkor alaposnak kell lennem :)
Nekem n87 van. Írta is hogy szemüveg előkészítés...
Nagyon kényelmes és megbízható sisak És szép is.. Bár kicsit zajos, de van füldugóm, azzal teljesen jó
A sisakból kérdés mi a megfizethető neked.
Nolannak vannak előre kialakított szemüvegkeret miatt kikönnyített bélése.Eyewear Adaptive tipusok N86-87-es.
A felnyithatósok nehezebb nagyobb küblivel és nulla arcpárna megtámasztással,olcsóbbak szar mechanikával és mégnagyobb sujjal.
Igen, biztosan, viszont a mai szemüvegárakat nézve nem annyira szeretnék a motorozáshoz külön szemüveget. Pláne, hogy kéne olvasáshoz külön, meg általában egy normál keret.
A sisak már érdekesebb lenne, ha megfizethető árban van.
Nem is a fel-levétel a rossz, de az is, hanem az, hogy a szemüveg nyele feszül a sisakban, legalábbis azokban, amit eddig próbáltam. A Römer nyitott viszont még elviselhető. Egy biztos, hogy ebben a sisakban 100-nál jobban nem tudok menni, mert leemeli a sisakot a fejemről.
Vagy át kell alakíttatnom a sisakot egy vékony csíkban a párnázást, mert féltem a szemüvegem.
Ha szemüveges vagy (mint én is), akkor a felhajtható állrészű sisakokkal jól jársz, azokat könnyű le/felvenni szemüvegben is. Én egy zárt Kappát váltottam le egy Caberg Duke-ra tavasszal. Cserébe az utóbbi viszont sokkal hangosabb, nagyobb a szélzaj (de még mindig nem annyira, mint egy nyitott sisakban).
Én is fordultam egy 25 km-es kört csak kíváncsiságból. Azt már látom, hogy a robogós sisak ide nem jó, de mert szemüveges vagyok, a teljesen zárt sisaktól ódzkodom, megnyomorítja és tönkreteszi a keretet. Majd meglátom tavasszal.
A hétvégén én is lemosom és elteszem a motort, hacsak nem lesz jó idő.
Amúgy tényleg barátságos jármű, a Hornethez képest mindenképpen.
Amugy igazak a Suzukirol olvasattak, hogy itt-ott rozsdasodik. A kormanysuly es a markolat kozott ott a rozsda, nem beszelve, hogy a bal oldal ferde es kezzel le tudom tekerni.
Ha olyan szép állapotban akarom tartani mint ahogy van, akkor alaposnak kell lennem :)
Én ennyire azért nem szedném szét, sőt ha holnap is kitart a napsütés akkor kerülök egyet a GS-el.
Köszönöm!
Nagyon kényelmes és megbízható sisak És szép is.. Bár kicsit zajos, de van füldugóm, azzal teljesen jó
Nolannak vannak előre kialakított szemüvegkeret miatt kikönnyített bélése.Eyewear Adaptive tipusok N86-87-es.
A felnyithatósok nehezebb nagyobb küblivel és nulla arcpárna megtámasztással,olcsóbbak szar mechanikával és mégnagyobb sujjal.
A sisak már érdekesebb lenne, ha megfizethető árban van.
Vagy át kell alakíttatnom a sisakot egy vékony csíkban a párnázást, mert féltem a szemüvegem.
Ezért volt ilyen nehéz betolni a garázsba
A hétvégén én is lemosom és elteszem a motort, hacsak nem lesz jó idő.
Amúgy tényleg barátságos jármű, a Hornethez képest mindenképpen.
Csilli villire lemosva elment a téli álomba....
3 órán keresztül suvickoltam minden apró porcikáját úgyhogy most kifogástalan