na nekem ott meglett hegesztve
de a hegesztést is beütöttem
minimálisan szivárgott az olaj
de rákentem az FBS-t és ráraktam a védöt
igy már nincs semmi gond
ennél több védelmet már nem tudok adni neki
Én úgy szoktam csinálni, hogy fogok egy nylon zacskót beleöntök 1dl vagy kicsit több légszűrő olajat, belerakom a légszűrőt, eltekerem a zacsi száját, hogy ne tudjon ki folyni az olaj, és addig nyomkodom míg mindenhol be issza.
Utána ki veszem a szivacsot, és nem kell csöpögtetni, azonnal lehet használni. Én így csinálom.
Mi már 8 éve így olajozzuk a szűrőt, egy edénybe ki öntöd az olajat amibe belefér a szűrő, bele a szűrő, felitatod, ki veszed, és ki nyomkodod amennyire csak ki tudod ( nem csavarod ) vissza a helyére. Esetleg az érintkező felületet zsírral be kened, így tuti, hogy nem fog port szívni. az olajat vissza szoktuk önteni a dobozába mert ha szabadon hagyod ki párolog belőle a hígító anyag, és olyan sűrű lesz hogy nem tudod használni!
Én ki szoktam csavarni, szerintem ki is kell, mert ha nem csavarod ki akkor miután megszrad kicsit az olaj (elpárolog belőle valmi higitó anyag) és annyira eltömiti a szürőt, hogy nem tud rajta átmenni elég levegő...
Miután megszárad, ami 20 perc kb ilyen kocsonyás anyag lesz a szürőn, de ez nem szabad, hogy eltömítse a szürőt...
azt biztos h fel ja, azért kösz, remélem a többiek tudnak pontos válasz, egyenlőre most csöpögtetek, am azt mondta a boltos h ez kb 1 évig elég lessz 1L remélem igaza van
őőő mármint úgy csöpögtessem ki h a vödörbe a többi olaj fölött úgy értve és valami 20 minuten van a flakonon is, ennyit értettem meg belöle mert nincs rajta magyar
hát szerintem ha nem csavarod ki akkor kicsöpög és lecsapódik a levegőszűrőház alján... én igy jártam, mondjuk én nem spec olajat használtam és ki is csavartam naggyából...
emberek 1 kis segítséget!
vettem légszűrő olajat olyat ami nem fújós kérdé: ezt most kikéne csavarni vagy haggyam lecsöpögni, az üzletben az utóbbit modták
de a hegesztést is beütöttem
minimálisan szivárgott az olaj
de rákentem az FBS-t és ráraktam a védöt
igy már nincs semmi gond
ennél több védelmet már nem tudok adni neki