Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na nekem ott meglett hegesztve
de a hegesztést is beütöttem
minimálisan szivárgott az olaj
de rákentem az FBS-t és ráraktam a védöt
igy már nincs semmi gond
ennél több védelmet már nem tudok adni neki
szevasztok valaki h tudna szerezni dr-em hez 1 első lánckereket 14-est azt megköszöném.
Én úgy szoktam csinálni, hogy fogok egy nylon zacskót beleöntök 1dl vagy kicsit több légszűrő olajat, belerakom a légszűrőt, eltekerem a zacsi száját, hogy ne tudjon ki folyni az olaj, és addig nyomkodom míg mindenhol be issza.
Utána ki veszem a szivacsot, és nem kell csöpögtetni, azonnal lehet használni. Én így csinálom.
ahol neked beszakadt ott nekem is meg van kicsit nyomódva már, de már így vettem :) még a hónapban veszek rá védőt nehogy baj legyen belőle
1 évig?

Mi már 8 éve így olajozzuk a szűrőt, egy edénybe ki öntöd az olajat amibe belefér a szűrő, bele a szűrő, felitatod, ki veszed, és ki nyomkodod amennyire csak ki tudod ( nem csavarod ) vissza a helyére. Esetleg az érintkező felületet zsírral be kened, így tuti, hogy nem fog port szívni. az olajat vissza szoktuk önteni a dobozába mert ha szabadon hagyod ki párolog belőle a hígító anyag, és olyan sűrű lesz hogy nem tudod használni!
megkapom a fizut veszek... csak most lenulláztam magam a nyaraláson
nem nagy pénz
vegyél
jó tanács
nehogy késön
mert akkor csak a szívás van
hát igen, deklivédőt nekem is venni kéne már...
eladtad már a drzéd
hát okoz az
hütö eltud hajlani
váltókar beüti a deklit
ilyen nyalánkságok
az apriliának eltörtem a kormányát 1 sikeres aszfaltos esésnél, kb 80nál estem el kanyarban
mondjuk én aszfalton nagyobbat nyaltam már mint földúton...., meg a földút nem okoz kárt a motorban... az aszfalt az azért jobban meglátszik :D
nekem nem kell bemutatnod, sm szettel is nyomatom a földutat
azok azt akarják hogy soha se motorozz akkor
földúton lehet a legnagyobbat esni
tapasztalatom
nyomvájús utak a kedvenceim
én nem csavartam, mert azt mondták nem kell remélem jó lessz
Én ki szoktam csavarni, szerintem ki is kell, mert ha nem csavarod ki akkor miután megszrad kicsit az olaj (elpárolog belőle valmi higitó anyag) és annyira eltömiti a szürőt, hogy nem tud rajta átmenni elég levegő...
Miután megszárad, ami 20 perc kb ilyen kocsonyás anyag lesz a szürőn, de ez nem szabad, hogy eltömítse a szürőt...
azt biztos h fel ja, azért kösz, remélem a többiek tudnak pontos válasz, egyenlőre most csöpögtetek, am azt mondta a boltos h ez kb 1 évig elég lessz 1L remélem igaza van
lehet úgy van h. beáztatod, 20 percet vársz hogy szívja jól magába és kicsavarod a felesleget, ez az értelemszerű
passz, de szerintem amit kicsepegtetsz máskor felhasználhatod újra
őőő mármint úgy csöpögtessem ki h a vödörbe a többi olaj fölött úgy értve és valami 20 minuten van a flakonon is, ennyit értettem meg belöle mert nincs rajta magyar
hát szerintem ha nem csavarod ki akkor kicsöpög és lecsapódik a levegőszűrőház alján... én igy jártam, mondjuk én nem spec olajat használtam és ki is csavartam naggyából...
emberek 1 kis segítséget!
vettem légszűrő olajat olyat ami nem fújós kérdé: ezt most kikéne csavarni vagy haggyam lecsöpögni, az üzletben az utóbbit modták
én nem nyomom keményen, csak földutakon... kemény terepre nem mennék vele, de amúgy már most se karcmentes....