Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, kihagytam néhány hetet, és érdeklődnék, hogy ez újra a DR/DR-Z, vagy még mindig az "kívülről nyalogatom a mézes üveget" nevű társkereső rovat?
Válaszotokat előre is köszönöm.
szombat lefújva
bocs srácok
közbe jött valami
Az jó is lenne vételárnak, csak a postaköltség is akkor engem terhelne, úgy meg már sok.
Ha nem tudod megoldani az utalást, akkor várhatunk 15-éig, ha addig még meglesz...
én is offolok, jó8 mindenkinek
nekem úgy is tetszett
jó éjt
hhhhhhhhhuuuuuu de cseles lefekszek mert szolt apu hogy vége a barátok köztek és feküdjek
Majd amikor megveszem De még nem találtam olyat, amihez lenne elég "kedvem" és jó is. Megvárom a telet... akkor már occccsóért lesznek fent neten
mikor támaszkodik a garázsba a másik fajta moci
Hmmm majd meglátjuk mi lesz Addig is csodálom a ti mociitokat
na ehez már késö van
agyam off állásba van már
elhiszem te szegény de az a röpke pár honap hamar elmegy és adigis tutsz gyüjtögetni egy jó mocira
aki jön innen :noozsid nova jamaha balázs és lehet saraz
ajjj Patrik! Nagyon szeretnék már mocizniiiii
phoenix87 néztem a galériám XD és rájöttem hogy a régi verziót nézted újnak XD XD XD Vagy annyira szép volt akkor is?
szerintem az A és B nem csalhat egymáshoz képest, csak a napi számlálók az összhöz képest, de azt be tudtam állítani :)
na én kirabolak áááááááámm egyszer, és minden az ennyém lesz cukor csoki fagyi akkor majd lesz
mindig az A betüt nézem
de most levolt nullázva a B is
és 1ik többet mutatot
majd összehasonlitom az össz km el
Ezért most nélküled kezdtem el a mogyi nélküli m&m csokit falni. Hmmm de fini és te nem kapsz Nyami, milyen színűt egyek szerinted? Te milyet választanál, ha kaphatnál belőle?
na szandi mondjad
csá
mármint a napi számlóló mér mást az össz kilómétertől vagy az A számlóló a B-től?
király de kis esötöl nem félünk ugye
szeva
nekem is rosszul mér a két napi számláló nem 1formát
melyik a rossz vajon
Jó akkor meg se szólalok
le rombolod imidzsem