Hello!hát nekem volt cserélve tavasszal hajtókar,ha jól emlékszem 38ezer volt,Prox,én igazából beszéltem egy szerelővel,Szőrfi Alen apjával,ő csinálta részben,és azt mondta h a suzukiknál ez előfordul,állítólag már volt nálla drz ilyen bajjal!Nem tudom menyit hallottatok erről a gyerekről(szőrfi Alen)elég jól tolja 125-ben,sportmotoron,meghívásos nemzetközi versenyekre jár,meg ilyenek,és az apja készíti fel a motorjait,egyszóval ért hozzá,talán...
Még annyit, hogy nem biztos a hajtókar hibája. Én is arra gyanakodtam, de a szerelőm azt mondta, hogy az nem nagyon szokott elmenni, inkább csak azért van olyan hangja, mert billeg a dugattyú.
Én most vagyok hasonló cipőben...
Hajtókart nem tudom, de dugó 42000 körül van, tömítések(hengertalp és hengerfej) 12000 körül. Lehet, hogy érdemes a szelepeket is megnézni, mert nekem is kell kicsit csiszolni. Ha viszont hajtókar, akkor ugye szét kell húzni a blokkot és akkor már 30 körül van egy komplett tömítéskészlet.
Somogyis digit thermometer. belső hőmérő , külső mérő + időkijelzés. A szonda rá van kötve a hűtő egyik csavarjára. Nem hiteles de nem is mér túl rosszat. Igaz 70 fokig hiteles , felette csak az írja hogy high!de ha kiirja, ildomos temposan menni hogy legyen hűtés. mert kb 80-100 C'a viz.
2éves lett nálam a drz
ennek örömére itt vannak képek
Talán a sportmotorról nem tudom
Remélem tudok segíteni vele !
vadmalacok
Hajtókart nem tudom, de dugó 42000 körül van, tömítések(hengertalp és hengerfej) 12000 körül. Lehet, hogy érdemes a szelepeket is megnézni, mert nekem is kell kicsit csiszolni. Ha viszont hajtókar, akkor ugye szét kell húzni a blokkot és akkor már 30 körül van egy komplett tömítéskészlet.
Ha valakit érdekel keressen!
Segítséget kérnék!
DR650-hez keresnék jobb oldali oldalelemet, és sportdobot.
1998-as évjárat.
Köszi!
pedig nincs is sok km benne neked 30-40ezer ha jól emlékszem
nem is motorozol vele