Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de mindenkit erdekel Boldog szulinapot neki mit kapot?
de senkit sem érdekel
http://www.sportmotor.hu/motor...
2éves lett nálam a drz
ennek örömére itt vannak képek
Gp125-ben is ment szabadkártyával
Bocs,nem Szőrfi,hanem Győrfi,memóriám kicsit szar
Hello!hát nekem volt cserélve tavasszal hajtókar,ha jól emlékszem 38ezer volt,Prox,én igazából beszéltem egy szerelővel,Szőrfi Alen apjával,ő csinálta részben,és azt mondta h a suzukiknál ez előfordul,állítólag már volt nálla drz ilyen bajjal!Nem tudom menyit hallottatok erről a gyerekről(szőrfi Alen)elég jól tolja 125-ben,sportmotoron,meghívásos nemzetközi versenyekre jár,meg ilyenek,és az apja készíti fel a motorjait,egyszóval ért hozzá,talán...
Még annyit, hogy nem biztos a hajtókar hibája. Én is arra gyanakodtam, de a szerelőm azt mondta, hogy az nem nagyon szokott elmenni, inkább csak azért van olyan hangja, mert billeg a dugattyú.
köszöntem szépen, jóljön mert nem akarok sokat szenvedni vele de ez nem is tűnik olyan rossznak
Nem tudok sokat hozzáfűzni mert nekem is netről vannak a képek.
Talán a sportmotorról nem tudom
Remélem tudok segíteni vele !

vadmalacok
aggyisten!
birom
Én most vagyok hasonló cipőben...
Hajtókart nem tudom, de dugó 42000 körül van, tömítések(hengertalp és hengerfej) 12000 körül. Lehet, hogy érdemes a szelepeket is megnézni, mert nekem is kell kicsit csiszolni. Ha viszont hajtókar, akkor ugye szét kell húzni a blokkot és akkor már 30 körül van egy komplett tömítéskészlet.
a hétvége eseményei egy kis dagonyázás
aha, jászszentlászlón
Azért naponta megyek kb 60-70 km ert csak betonon
Somogyis digit thermometer. belső hőmérő , külső mérő + időkijelzés. A szonda rá van kötve a hűtő egyik csavarjára. Nem hiteles de nem is mér túl rosszat. Igaz 70 fokig hiteles , felette csak az írja hogy high!de ha kiirja, ildomos temposan menni hogy legyen hűtés. mert kb 80-100 C'a viz.
Eladó a gép!
Ha valakit érdekel keressen!
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
DR650-hez keresnék jobb oldali oldalelemet, és sportdobot.
1998-as évjárat.
Köszi!
yo reggelt de koran van baszus meddig birod a forumozast rekord
az fasza
pedig nincs is sok km benne neked 30-40ezer ha jól emlékszem
nem is motorozol vele
De sajnos télen generál lesz de még nincs baja csak mondták hogy hajtókar hangja van menet közbe meg sok olajat eszik szóval dugó meg szimering
Te a Szent Laciba járál átalánosba?