Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pont ez a bajom a gyárival, hogy nem tetszik ahogyan áll a motoron. Nekem az tetszik ami egy kicsit az ég felé áll!
Mindenkinek köszönöm a grat!
Jah. De még az előző gazdájánál kozmált le. Én megoldottam egy mart alu rendszámtáblatartóval. Azóta nem kozmál
Ma elmentünk motoroztunk meg bohóckodtunk egyet
Szép lett a gép! De látom a rendszámod neked is barnul a kipufftól.. :D
Háát...az a kipuf pont annyira vízszintes, mint ahogy a ProCircuit legyártotta. A gyári fölfogatási pontokon van lecsavarozva. És pont úgy áll, mint a gyári.
tök jó!grat.
nagyon szép lett
De az a kipufogó az neked így tetszik? sokat ront az összképen hogy így vízszintesen áll de ez csak az én véleményem ne sértödj meg rajta!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy lenne-e valakinek elfekvőben egy kuplung kar tartó bilincs hátsó fele... :D vagy maga a tartó bilincs kellene amin rajta van a tükörtartó. ! vagy ha valaki meg tudná mondani hogy milyen árban van ez az egész újan?
Köszönöm előre is.
nézzetek képeket
téged meg ismerlek
nagyon fasza lett, mennyi volt a matrica szett?
legközelebb menjünk már el a folyás irányába
1edül nem mertem
hazafelé elmúlt a bajom
ezért lementem csinálni pár képet
végigmentem még egyszer arra
söt hazafelé minden pályára betévedtem
Ez nekem nagyon ismerős
mai termés
Sziasztok!

Fölkerült az új matrica szett.
nézd meg az én első kerekemet, azt én egyensúlyoztam ki.
egy kis ólom szálat tekertem a küllőre, mert a felni túloldalán az utólag beszerelt köpenyrögzítőm már 40- nél szétrázta az elejét.
kiszedtem a kereket, egy vasrúdra ráhúztam a tengelynél és addig tekergettem az ólmot rá amíg egyensúlyba nem került a köpenyrögzítővel. Most hibátlan, nem ráz sehol.
Igen, az elsőt szokták néha. De az szerintem inkább csak a felnitől függ. Ha rossz állapotban van, akkor nyilván segít.
nekem ki centirozták mikor cseréltem a gummákat és tényleg jobb lett, előtte szitált erős gyorsításnál... és nem a küllöket huzigálták hanem ragasztós súllyal!
Köszi mindenkinek a centirozással kapcsolatos segítséget, még én sem láttam egyik gépen sem súlyt, csak azért kérdeztem, de akkor ezekszerint nem is kell...

Köszi sziasztok!
Áááááááá milyen kormány van már rajta ? ! ? !
ez bazz áhh
láncot se lehet már tovább fesziteni
van 1kicsi elmebaja a csávónak ez valami ritka csúnya gép