Háát...az a kipuf pont annyira vízszintes, mint ahogy a ProCircuit legyártotta. A gyári fölfogatási pontokon van lecsavarozva. És pont úgy áll, mint a gyári.
nagyon szép lett
De az a kipufogó az neked így tetszik? sokat ront az összképen hogy így vízszintesen áll de ez csak az én véleményem ne sértödj meg rajta!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy lenne-e valakinek elfekvőben egy kuplung kar tartó bilincs hátsó fele... :D vagy maga a tartó bilincs kellene amin rajta van a tükörtartó. ! vagy ha valaki meg tudná mondani hogy milyen árban van ez az egész újan?
Köszönöm előre is.
nézd meg az én első kerekemet, azt én egyensúlyoztam ki.
egy kis ólom szálat tekertem a küllőre, mert a felni túloldalán az utólag beszerelt köpenyrögzítőm már 40- nél szétrázta az elejét.
kiszedtem a kereket, egy vasrúdra ráhúztam a tengelynél és addig tekergettem az ólmot rá amíg egyensúlyba nem került a köpenyrögzítővel. Most hibátlan, nem ráz sehol.
nekem ki centirozták mikor cseréltem a gummákat és tényleg jobb lett, előtte szitált erős gyorsításnál... és nem a küllöket huzigálták hanem ragasztós súllyal!
Köszi mindenkinek a centirozással kapcsolatos segítséget, még én sem láttam egyik gépen sem súlyt, csak azért kérdeztem, de akkor ezekszerint nem is kell...
De az a kipufogó az neked így tetszik? sokat ront az összképen hogy így vízszintesen áll de ez csak az én véleményem ne sértödj meg rajta!
Azt szeretném kérdezni hogy lenne-e valakinek elfekvőben egy kuplung kar tartó bilincs hátsó fele... :D vagy maga a tartó bilincs kellene amin rajta van a tükörtartó. ! vagy ha valaki meg tudná mondani hogy milyen árban van ez az egész újan?
Köszönöm előre is.
1edül nem mertem
ezért lementem csinálni pár képet
végigmentem még egyszer arra
söt hazafelé minden pályára betévedtem
Fölkerült az új matrica szett.
egy kis ólom szálat tekertem a küllőre, mert a felni túloldalán az utólag beszerelt köpenyrögzítőm már 40- nél szétrázta az elejét.
kiszedtem a kereket, egy vasrúdra ráhúztam a tengelynél és addig tekergettem az ólmot rá amíg egyensúlyba nem került a köpenyrögzítővel. Most hibátlan, nem ráz sehol.
Köszi sziasztok!