Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia

a 14-es lánckerék megvan még?
semmi baj
Pedig nem láttam h irtad
Jaaa ... értem már
Kell furni az aljára 1-2 lyukat
Természetesen ugy gondoltam! De ha aktuális még akkor a láncspraydet is átveszem. Illetve még annyit megtennél,hogy az alábbi 3 méretet megadod? Kicsit necces az M-es méret.

Köszi.
alulra 1-1lyuk és kész
Szia!

Amennyiben levélkéne megfelel a feladás, mindenféle elsőbbségi ill. egyéb nélkül, akkor részemről rendben a dolog.

Írj az email-emre, és megbeszéljük a továbbiakat.

Üdv,
aNiMaTiOn
ez már nekem is megfordult a fejemben
nekem ez a megoldás teccik (egyszerűnek tűnik) de a másidik se rossz
A függőleges csövekre gondolt, amelyek egymásba csúsznak. Ha alul van a nagyobb átmérőjű, akkor megáll benne a víz.
Szia!

Ha ebben az árban el is postázod nekem akkor érdekel a NoFear mezed!

Az árát elutalnám.

Üdv.!
Huhh, ma nem tartott sokáig a meló... Bombariadó miatt már délben leléptem De most unalom van
Nem vágom, hogy melyik csőre gondolsz
Ha elöttem lenne a szerkezet biztos érteném de így nem tudom
pontosan!egyet ertek hat most csak nezzo kent Monora Vasarnap de uber lesz
na igen jogos,de ott lesz dolgom es ott vezetek mi zus veled milyen volt a mecs este?
Friss levegőért ki kell meni valamerre a az erdőbe motorozni
Jóóó azért itt se olyan vészes a helyzet... ha friss levegőt akarsz, ne a belvárosban, a körúton sétálgass... ennyi a titok nyitja
bacsi biziny vege a friss levegonek
Jó reggelt bácsiiiii Már csütörtök van, nemsokára megérkezel hozzánk
yo reggelt mindenkinek egyre koraban kellek gaz.milyen a napotok?
ez így van a mienknek is felfelé van és hát belefolyik a víz!
Mikor mi gyártottuk, nem jutott az eszünkbe, de így utólag már mi is rá jöttünk a hibára! de mosás után fejre állítjuk és kifolyik a víz
S-es izzó 60/55w az E-s 35w
De jó lesz az úgy, hogy nagyobb égőt teszel?
Dupla akkorát mint a gyári, lehet, hogy túl lesz terhelve! Lehetséges,azért megy szét a tekercs. de ez csak tipp
én ehhez annyit fűznék hozzá,hogy ha esetleg csinál vki ilyet,akkor ne így csinálja meg a csöveket,mert ha esetleg ezen vn mosva a motor,akkor belefolyik....
hanem pont fordítva
csak ÖTLET
de mi is házilag csináltunk
Van valakinek esetleg téliesített képe drz-ről? Mármint utcai használatra gondoltam.
én DR-600 on tanultam meg motorozni ezért semmi rosszat nem tudok róla mondani nagyon szerettem! Kb. 40le. nagyon nyomatékos,igénytelen! De nehéz, és indítani se egyszerű, ha rá jössz hogy kel akkor már nem lesz nehéz. Én terepen használtam semmi gond nem volt vele!
De motorozni fogunk csak szétnéztem a motoros ruhák között és azt tapasztaltam, ez a 2 db kabát nem nagyon van használatban, még a hűvösebb-hideg napokon se. ezért úgy gondoltan hátha jól jön valakinek! link