Természetesen ugy gondoltam! De ha aktuális még akkor a láncspraydet is átveszem. Illetve még annyit megtennél,hogy az alábbi 3 méretet megadod? Kicsit necces az M-es méret.
ez így van a mienknek is felfelé van és hát belefolyik a víz!
Mikor mi gyártottuk, nem jutott az eszünkbe, de így utólag már mi is rá jöttünk a hibára! de mosás után fejre állítjuk és kifolyik a víz
S-es izzó 60/55w az E-s 35w
De jó lesz az úgy, hogy nagyobb égőt teszel?
Dupla akkorát mint a gyári, lehet, hogy túl lesz terhelve! Lehetséges,azért megy szét a tekercs. de ez csak tipp
én ehhez annyit fűznék hozzá,hogy ha esetleg csinál vki ilyet,akkor ne így csinálja meg a csöveket,mert ha esetleg ezen vn mosva a motor,akkor belefolyik....
hanem pont fordítva
csak ÖTLET
de mi is házilag csináltunk
én DR-600 on tanultam meg motorozni ezért semmi rosszat nem tudok róla mondani nagyon szerettem! Kb. 40le. nagyon nyomatékos,igénytelen! De nehéz, és indítani se egyszerű, ha rá jössz hogy kel akkor már nem lesz nehéz. Én terepen használtam semmi gond nem volt vele!
De motorozni fogunk csak szétnéztem a motoros ruhák között és azt tapasztaltam, ez a 2 db kabát nem nagyon van használatban, még a hűvösebb-hideg napokon se. ezért úgy gondoltan hátha jól jön valakinek! link
a 14-es lánckerék megvan még?