Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reptér mellet!Szerintem lesznek rajta edzések,mert 27-én verseny!Mondjuk én fel nem merészkedek sm kerékkel!
vagy Cross palya merre van?
Most nézem!
Szeptember 6 nyílt nap a reptéren!
kaloring.hu
hallo man te mar regota nezem repteret vagom Kalocsan de endurozasra van ott lehetoseg?
Hali mindenkinek!
Hétvégén valaki Kalocsa környékén esetleg nem jár!Kedvem lenne túrázni egyet! Vagy reptér?
Szép napot!
Már eltűnt a bácsi, most két kötél lóg a helyén ... úúú most valami fura gép ment el az ablak előtt felkötve a kötélre
Jó reggelt!

Nem gáz! De csak akkor ha én vagyok az a pasi!
yo reggelt hogy vagy?nem gaz ha nyakan van a kottel
Jó reggelt mindenkinek.. vagy mi a szösz
Az gáz, ha egy pasi lóg egy kötélen az ablak előtt?
Nézd meg a tűgörgőket/a himba rendszeredben/ azok közül hányta el magát valamelyik, vagy mindegyik.És ha már szétszedted egyuttal a villa tűgörgőit is. Jótanács: szimeringeket cserélj abban is amelyik még jó+kimosás +friss zsírozás.
Azt elfelejtettem hogy 125-ös de gondolom erre rájöttök egyből, ja meg hogy hol érdemes hozzá szűrőt venni? köszi
Hello! 2 hete vettem egy suzi dr-t, érdeklődnék hogy milyen olajat érdemes bele tenni? Meg olyan érdekelne hogy kapcsolási rajz 91es évjárat elvileg! Előre is köszi
ha már drz fórum akkor lenne 1kérdésem
hátsó lengövilla mért kotyog felfelé amikor nincs rajta terhelés
kb 5mm-1cm ig
ez gyárilag ilyen vagy inkább vigyem el 1 roncstelepre
nana
"mivan..mindenki kidőlt?
egyedül én szedek csak béres-cseppet?"
éjfél
Hát, én nem szeretnék, mostanában nem Nekem nincs családom
köszi,nem te akarsz építkezni?vagy rosszul emlékszem?
Ujabb fioka! Grat, így megértem
meggondolnám,de most szerintem igen.csináljuk a tetőteret,jön a baba
Még mindig eladó?
akkor már inkább az enyém!most vettem rá új kormányt stb
Már csak a bebábozodott Patesz hiányzik
Ez tetszett! Az igazat megvallva pont most szerettem volna teleírni 4 oldalt, mert van egy motoros csaj ismerősöm... Szerintem vevő rá... Még a végén motort is vesz Nekem?
néha szó esik a DRZékröl is
de csak ritkán