Sajnos/szerencsére hétvégén elmegyek 1 hétre motorozni így max 2 hét múlva tudok menni. Akkor majd kipróbálhatjuk a kamerát más rögzítési pontokon, pl teleszkóp v. kormány.
Jó reggelt mindenki!
Tegnap kicsi kutyusom nagyot csalódott a ferihegyi pályánál, mert nem látott egy mocist sem. Megígértem neki, hogy ha legközelebb megyünk lesz ott valaki és élvezheti a látványt, mint szombaton. Ne okozzatok csalódást szegénynek!
Ja és arra is rájöttünk, hogy a kutty szereti a sört... mindent megtett, hogy a szétszórt sörösdobozokból kicsalogassa az utolsó cseppeket
nekem az van rajta. 100ropi körül volt komplett.
nyomatékosabb lesz a gép. ha precíz akarsz lenni egyel kisebb főfúvóka kell. amúgy elmegy a gyárival is.
innen rendeltem: lukesracing.com
van nekik felujitott is, de nem perselyezve van, 94mm-re fúrva + nicasil.
ugyanaz mint az athena
Deeeeeeeeeeee geci ismerős voltál!csak a második nem annyira és gondoltam hogy kinnt vagytok még ezért nem kapcsoltam
kimentem utánatok!na mindegy látod lényeg hogy intettem
A hengerfej maradna. A henger lenne másik. A szerelőm szerint az a plusz 35 ccm nem sokat számít. Persze ha lehetne normális áron venni 400-as hengert, akkor nem érdekelne.
Kinek itt 435-ös Athena hengere? Mi vele a tapasztalat?
Mennyiért sikerül szerezni?
Ma szétkaptam a mocit. Kivettem a dugót és kiderült, hogy már perselyezték, de nagyon ramaty állapotban van, ezért másik hengert kell vennem.
sziasztok!
teljesen uj vagyok itt, nem is vagyok DR(Z) tulaj, de egybol ker(d)essel kezdenem
tesom motorjat szervizelem (DR125). kellene hozza kezikonyv pdf-ben, de sehol nem talalok a neten. masik suzukije is jo lenne, amiben ugyanez a blokk van.
ha tudtok valami cimet, irjatok lecci!
Milyen fejkamerád van és mennyiért, hol vetted?
Nagyon jó minőséget produkál.
Mennyi a max felvételi idő?