Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Netjack.

Milyen fejkamerád van és mennyiért, hol vetted?
Nagyon jó minőséget produkál.
Mennyi a max felvételi idő?
Szió!
Szerintem jó helyen volt a kamera! Olyan volt, mint vmi mocis játék... azt láttuk amit te
Sajnos/szerencsére hétvégén elmegyek 1 hétre motorozni így max 2 hét múlva tudok menni. Akkor majd kipróbálhatjuk a kamerát más rögzítési pontokon, pl teleszkóp v. kormány.
Jó reggelt mindenki!
Tegnap kicsi kutyusom nagyot csalódott a ferihegyi pályánál, mert nem látott egy mocist sem. Megígértem neki, hogy ha legközelebb megyünk lesz ott valaki és élvezheti a látványt, mint szombaton. Ne okozzatok csalódást szegénynek!
Ja és arra is rájöttünk, hogy a kutty szereti a sört... mindent megtett, hogy a szétszórt sörösdobozokból kicsalogassa az utolsó cseppeket
Netjack!

Na így már nézhetőbbek a vidik, jók lettek!
Hétvégén megint mehetünk eggyet, már tapasztaltként!
Hátha itt találsz használható rajzot:

link
Most nézegetem a videokat.
Jó kis erdei utakon mászkáltatok. Tetszik ez a fejkamera is. Mocis szemszögéből élvezhettem az utat
Akinek nem volt jó a másik videó, annak itt az összes tegnapi Kistarcsa a SportMotoron:
Kistarcsa I.
Kistarcsa II.
Kistarcsa III.
Kistarcsa IV.
Kistarcsa V.
Kistarcsa VI.
Kistarcsa VII.
ajánlom figyelmedbe a tarcsai videókat
izelitö
durva részek nincsenek rajta
nagyon jó vidi,jól meg van csinálva adtam rá egy 5 az Alföldi homok nagyon jó
megneztem, ez pont a regi. de jo az irany, mert az RV125 VanVan-t szereltek ugyanazzal a blokkal, mint a kis DR-t!
azert koszi!
El tudlak érni magánban valahogy?
http://www.sportmotor.hu/motor... voltunk motorozni :D lesz még egy része de azt csak holnapra tudom megvágni :)
végre
üdv a köreinkbe
vissza tértem
ITT láttam RV125-öt. Nem töltöttem le, nem tudom, hogy a régi 2T, vagy az új 4T, nézd meg.
nekem az van rajta. 100ropi körül volt komplett.
nyomatékosabb lesz a gép. ha precíz akarsz lenni egyel kisebb főfúvóka kell. amúgy elmegy a gyárival is.
innen rendeltem: lukesracing.com
van nekik felujitott is, de nem perselyezve van, 94mm-re fúrva + nicasil.
ugyanaz mint az athena
bocs hengert akartam mondani
40ccm nem
3le kb
de önmagában nem sokat ér
Deeeeeeeeeeee geci ismerős voltál!csak a második nem annyira és gondoltam hogy kinnt vagytok még ezért nem kapcsoltam
kimentem utánatok!na mindegy látod lényeg hogy intettem
A hengerfej maradna. A henger lenne másik. A szerelőm szerint az a plusz 35 ccm nem sokat számít. Persze ha lehetne normális áron venni 400-as hengert, akkor nem érdekelne.
nem elég csak hengerfejet cserélni szerintem 440est
másik kipuff
karbi piszkálás
stb stb
kosat tud majd regélni róla ha idetéved
Kinek itt 435-ös Athena hengere? Mi vele a tapasztalat?
Mennyiért sikerül szerezni?
Ma szétkaptam a mocit. Kivettem a dugót és kiderült, hogy már perselyezték, de nagyon ramaty állapotban van, ezért másik hengert kell vennem.
sziasztok!
teljesen uj vagyok itt, nem is vagyok DR(Z) tulaj, de egybol ker(d)essel kezdenem
tesom motorjat szervizelem (DR125). kellene hozza kezikonyv pdf-ben, de sehol nem talalok a neten. masik suzukije is jo lenne, amiben ugyanez a blokk van.
ha tudtok valami cimet, irjatok lecci!

elore is koszi!
ott a "jel"
remélem érted