Na most kezdek magamhoz térni a mai kistarcsai menet után.
Köszi mindenkinek aki segített, hogy felmenjek ott is ahol sosem gondoltam volna.
Videók majd mennek fel, csak meg kell vágni, mert ide csak 100MB-t lehet felrakni.
köszi a képeket Drz07! Állat volt a gyirmóti bánya! edzek mert jövőre el szeretnék indulni Bakonynánán, meg Sóskúton de lehet Ácson is! Gyerekek a Drz az vadállat még mindig!
Mendei, ne keseríts el , nem láttad a dirtpark-os bemutató videot? Itten van e!
Hozzászólásoknál le is van írva, amit Kornél mondott, az mx pálya 3600ft/nap. Olcsó vagy drága, viszonyítás kérdése. (De ebben asszem benne van a biztosításod, és tudsz fürdeni is.) Ha azt nézed , h a Hringen (az aszfaltos részén) kb 15-20e ft=3x20perc, akkor... Kosdra 16e ft egy éves bérlet. És 3x20perc vs. 1év, azért van egy kicsi különbség
felismerted
most értem haza
jó volt
Köszi mindenkinek aki segített, hogy felmenjek ott is ahol sosem gondoltam volna.
Videók majd mennek fel, csak meg kell vágni, mert ide csak 100MB-t lehet felrakni.
Itten van e!
Hozzászólásoknál le is van írva, amit Kornél mondott, az mx pálya 3600ft/nap. Olcsó vagy drága, viszonyítás kérdése. (De ebben asszem benne van a biztosításod, és tudsz fürdeni is.) Ha azt nézed , h a Hringen (az aszfaltos részén) kb 15-20e ft=3x20perc, akkor... Kosdra 16e ft egy éves bérlet. És 3x20perc vs. 1év, azért van egy kicsi különbség
aki akar jöjjön
irány surány
sok a rendör olyankor
minden kell!csak ingyen
akkor ez a pálya nem nekem való
majd ha milliomos leszek akkor
én tudom a nyomvonalat
nem néztem