Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

noozsid, a hátrafelé állított kamerával gyakorlatilag végig a fákat filmeztem, nem Téged , így azt nem küldöm el.
szivesen
felismerted
nemsoká jönnek a képek a mai veretésröl
most értem haza
jó volt
Na most kezdek magamhoz térni a mai kistarcsai menet után.
Köszi mindenkinek aki segített, hogy felmenjek ott is ahol sosem gondoltam volna.
Videók majd mennek fel, csak meg kell vágni, mert ide csak 100MB-t lehet felrakni.
halli huuuu az tutko asz szivesen meg sasolnam a palyat foto stb addat gyujtes ,be ferek hozatok?
köszi a képeket Drz07! Állat volt a gyirmóti bánya! edzek mert jövőre el szeretnék indulni Bakonynánán, meg Sóskúton de lehet Ácson is! Gyerekek a Drz az vadállat még mindig!
Az milyen műszer, ami a gyári fölött van?
Mendei, ne keseríts el , nem láttad a dirtpark-os bemutató videot?
Itten van e!
Hozzászólásoknál le is van írva, amit Kornél mondott, az mx pálya 3600ft/nap. Olcsó vagy drága, viszonyítás kérdése. (De ebben asszem benne van a biztosításod, és tudsz fürdeni is.) Ha azt nézed , h a Hringen (az aszfaltos részén) kb 15-20e ft=3x20perc, akkor... Kosdra 16e ft egy éves bérlet. És 3x20perc vs. 1év, azért van egy kicsi különbség
18.-án megyünk ide!
aki akar jöjjön
Szevasztok segítsen valaki dr600-asnál z első telókban menyinekkel lennie a levegő nyomásnak
no lepek le megyek tenger partra szivok meg friss levegot bye bye jo motorozast
olyankor igen de azzert mert segitenek,forgalom miatt akkor paszolom de remelem motorozunk egyszer
na lépek
irány surány
én sosem voltam ott versenykor
sok a rendör olyankor
akkor mar tuti talalkoztunk ott versenyen mindig Cross reszen voltam ott segitetem
van bennem 1jó magyar szokás
minden kell!csak ingyen
pályától 25kmre
aha
akkor ez a pálya nem nekem való
majd ha milliomos leszek akkor
te ott laksz tarcsan?
várjatok meg tarcsán
én tudom a nyomvonalat
jo motorozast
huuu 3600 1 elso kor tobbi ingyenes ha jo a memo
na én idulok mindjárt