Szevasztok!
Okta vagyok, a Biggel gurultam ma ki Ferihegyre.
Olvasom a fórumot már régebben, de csak most regisztráltam be.
Mi az index.hu-n fórumozunk általában: www.drbig.uw.hu
Jó volt megismerni benneteket, köszi a barátságos fogadtatást.
Az enyémen , lábtartó?hm... Majd holnap beszélünk ha ráérsz. mennem kell , jóccakáát!+ egy kép csak úgy , nem baj ha nem digit , majd rakj ki képet, köszi , csááá
neki is pöc röff volt
semmi gond nem volt végülis
endurozni használta néha 1kicsi cross
1kero ment vele neki még 80nál is
kár hogy nincs digitális képem róla
mutatnám milyen volt nála
A kézvédő nem volt rajta, Kormánymagasítót raktam még. Pöcc röff még mindig. Olajat nem eszi, jó kis gép Olajcsere 25 -30 üzemóránként. A levegőszűrőt rendszeresn pucolom meg olajozom....Szerintem ez a lelke. A blokk oldalán van egy lyuk amin kifolyik a viz. Az volt rozsdás.
Egy kormánycsapágy , 2db új gumi (Mitas- laza) ,olajcsere.kézvédők. Igazából semmi extra, ja mikor elhoztam az első fogaskeréknél 6 fog full le volt törve. Ami rajt volt elöl mitas baromi sokáig birta. Azért gondolkodom a cserén , mert cross pályán ugrálok vele!amúgy imádoM!
Nálam , rendszeres az olajcsere nem zajos abszolút. Sőt szerelő haverom azt mondta full gyári a hangja.(blokk) Akkor csörgött nálam is mikor már fáradt az olaj. Azt úgy lehet észrevenni, hogy a nivopálcára kirakódik a cucc....(mintha vajas lenne, de az olaj nem)Jó olajjal csendes. Kb 6 drz vel mentem , meg a többiek is az enyémmel és arra a megállapításra jutottunk hogy ez kib.as..tt erős. Erősebb mint a többieké. De nem tudtuk hogy miért. Áttétel még az. Tuning nincs benne. Viszont mikor elhoztam olyan volt mintha 1 évig állt volna az esőben. Mennyiért adta le?
hát szegény nem sok törödést kapott
olajat cserélt benne rendesen mondjuk
de hangos volt a blokkja,csörögtek a küllök,szóval elvolt hanyagolva majdnem én vettem meg
akkor tuti hogy az!2003 gyártás , de K4! mondták ott hogy egy crosst vitt helyette. Mi tudsz , mik voltak vele?mármint a motorral milyen volt az előző gazdája?
most nézem a fényképet itthon a drzéröl
lengövilla matrica ugyanaz mind neked
azon valami kemény müanyag markolat volt
és full gyári az egész gép
nem állapotra
Okta vagyok, a Biggel gurultam ma ki Ferihegyre.
Olvasom a fórumot már régebben, de csak most regisztráltam be.
Mi az index.hu-n fórumozunk általában: www.drbig.uw.hu
Jó volt megismerni benneteket, köszi a barátságos fogadtatást.