Hát mondjuk a suliba énis aludni meg a haverokkal szenvedni jártam be... Órán elbújtunk a szekrénybe meg ilyenek.. Tanárok megmondták hogy nem megyünk át a vizsgán... De megmutattuk neki hogy egy kis rugdosással át tudunk menni... Ha a vizsgán már sírtak a röhögéstől... Annyi hülyeséget mondtunk XD De megvan az a lényeg...
Már megsem ismersz?
Tegnap a Péceli úton Pest felé intettünk egymásnak, meg is állok Te meg csak tovább iszkolsz...
Biztos nagyon harapott a gép az új kormánnyal
hehe ez jó ufók..... ::D :D AM tényleg.. Meg ennyit a motoros összetartásról meg minden.. :S Na de nem is érdekel
a kommentek több mint felét elolvastam és hát felfordul a gyomrom :S elég szánalmasak...
én forgalmi vizsgáztam volna.. :S Csak megbuktam a C kat-ban.. :S kereszteződéssel szemben megállt egy autó és nem bírtam kifordulni miatta :S megpatkáztam egy picit a kamion-t és hát bukta... ez az egy hibám volt :S :S
én meg még most megyek 3.ba tehát még 2 qrva év az érettségiig de jó lenne ha vége lenne már
mostmár annyira várom
végigröhögtük az évnyitót
Lenne pár kérdésem!
Már megsem ismersz?
Tegnap a Péceli úton Pest felé intettünk egymásnak, meg is állok Te meg csak tovább iszkolsz...
Biztos nagyon harapott a gép az új kormánnyal
a kommentek több mint felét elolvastam és hát felfordul a gyomrom :S elég szánalmasak...
nem vagyok hive ennek a "magamutagatós vidiknek"
1es
itt van nálam az AC10 10000ft veresegyházán vagyok de elis postázom nem zsákbamacsek:)) Milegyen?
70-61 81 591
DRZ fékbetétek eladók!
Hátsó zsir új, első vagy 5mm van még!
5000Ft a kettő!
Mi a helyzet azokkal a Michlen AC10 el, engem komolyan érdekelnének!
Hol van és mennyiért?