Igen, azon a környéken nem ritka az olaj A leggyorsabban szimeringeket talán márkakar.ben tudsz venni. Pl az auner mindenképp megér egy próbát.
Azon a részen van két szimering (váltótengely, lánckerék tengyely) meg az üresfokozat érzékelő alatt egy gumigyűrű. Ezek kb 800-1200ft/db.
Sok sikert
Szió!
Hát nem sokan szeretnek azon filózni, amikor nem veszem fel a telefont, hogy árokba borultam és rajtam fekszik a moci vagy csak nincs nálam a teló
Már május óta nézegetem a fórumot.
Vettem én is egy drz 400 e K4 zsír állapotban.
Kaptam hozzá egy halom pótalkatrészt (pl, küllők, gázbowden, gázmarkolat, fogaskerekek, szűrők...stb.)
Eddig semmi probléma nem volt a vassal.
Tegnapi "edzés" után észre vettem , hogy csöpög valami olajos "szar" a motorból.Mégpedig első fogaskerék körül valahol, pontosan nemtom mert trutyis volt a környéke.
Lehet, hogy szimering( váltó).
Érd, hogy hol lehet drz-hez alkatrészeket beszerezni jó áron és pár napos beszerzéssel. (link, címeket)
Megint mondanám, hogy ha nem tudjátok miről van szó, ne szóljatok bele!Hol csinálnak gyárilag karbon Akra offroad dobot? Az összekötő cső úgy lett csinálva DRZ-hez!
Milyen típus, márka?
állapot?
ár?
hol tekinthető meg?
mert eddig ahányszor kint voltam sosem láttam nagy ugra bugrákat
én sem megyek
meg jönnek az ügyes mocisok is talán leszünk sokan
Nekem kellett volna, vagyis ahogy látom nekem is, mennyiért és hol vehető át?
Kőszi!
mi ketten mennék akkor innen
Azon a részen van két szimering (váltótengely, lánckerék tengyely) meg az üresfokozat érzékelő alatt egy gumigyűrű. Ezek kb 800-1200ft/db.
Sok sikert
travis haverommal
Hát nem sokan szeretnek azon filózni, amikor nem veszem fel a telefont, hogy árokba borultam és rajtam fekszik a moci vagy csak nincs nálam a teló
itt van ha kell
De majd a többiek megmondják hol lehet ilyen szimeringet kapni
Már május óta nézegetem a fórumot.
Vettem én is egy drz 400 e K4 zsír állapotban.
Kaptam hozzá egy halom pótalkatrészt (pl, küllők, gázbowden, gázmarkolat, fogaskerekek, szűrők...stb.)
Eddig semmi probléma nem volt a vassal.
Tegnapi "edzés" után észre vettem , hogy csöpög valami olajos "szar" a motorból.Mégpedig első fogaskerék körül valahol, pontosan nemtom mert trutyis volt a környéke.
Lehet, hogy szimering( váltó).
Érd, hogy hol lehet drz-hez alkatrészeket beszerezni jó áron és pár napos beszerzéssel. (link, címeket)