császtok...
nekem meg kiderült mégis mi volt a baja azé nem indult meg azé ette az olajat mert megvolt repedve a dugó
ma vettem csak észre jó hogy nem tört ketté
majd rakok fel képet róla
most meg kap egy szinte teljes generált....
50e be lesz ha jól számoltam
A hétvége természetesen tuti. Oszkó, Luyz, és jómagam biztos. Van még 2-3 jelentkező, de Ők még kérdésesek. A létszámtól függ, hogy lábon megyünk, vagy autóba rakjuk a paripákat.
Voltunk tegnap az iregi cross pályán. Baszki, állat volt. Izomláz hegyek. Ugrató, és mandiner gyakorlás volt. Luyz megmutatta, hogyan lesz egy mandinerből ugrató .
Szerintem itt Kerepesen a motoros boltban mindig van, vagy Gödöllőn a Big-Bikenál. Megyek Gödöllőre és megnézem neked és felhívlak csak dobj egy számot! Egyébként szerintem ha nem lesz sár azzal a gumival simán elboldogusz, én is endúró gumával fogok menni!
Most már ott tartok, hogy jóformán semmi normális árú gumit nem tudok beszerezni a hétvégére. Michelin AC10 sehol nincsen, se Dunlop d756, se Continental NHS, de még Mitas sem nagyon. A universalmotornál mondták egyedül, hogy van nekik Kyoto, de arról még nem sokat hallottam.
Szóval segítsetek már, hátha ti tudtok valami helyet.
Általános használatú crossgumi kellene előre-hátra (DRZ400E-re), max 30e HUF árban. Fontos, hogy vasárnapra szeretném ha fent lenne a gépen.
Köszönöm a segítséget.
Valóban az Epöli szikla! Jó kis helyek vannak arra felé is!
Igen van egy olyan út is amin akár Schwable-val is fel lehet menni oda,na de én nem azon járok!
Volt amikor én is találkoztam siklóernyösökkel! Jó buli lehet az is. Egyszer ki próbálom azt is!
Igen nézegettem én már ezt a cuccot de igazából nem tudom hogy ér e ez valamit! Nekem gyengének tünik ez az 1-2 mm-es alu lemez. Valami hasonló kéne erős acélból.
Valóban nem drága dolog ez! Én 1200 ft-ért vettem egy festékboltban.
Persze otthoni körülmények között meg kell tisztítani rendesen,meg minden de kint a terepen,ha rákened ugy ahogy van akkor is megfogja faszán hogy hazáig ne hagyd el az olajad!
Csak hidegen füstöl ,meg ha nyél gázt húzok de nem vészes.
Hétvégén elmentem motorozni ,indulás elött nivó tetejénél vol az olaj ahogy kell. 180km mentem ezután megnéztem és nem is érte el .
nekem meg kiderült mégis mi volt a baja azé nem indult meg azé ette az olajat mert megvolt repedve a dugó
ma vettem csak észre jó hogy nem tört ketté
majd rakok fel képet róla
most meg kap egy szinte teljes generált....
50e be lesz ha jól számoltam
de ha mondasz egy jó árat akor nekem a postai dolog is belefér....
neked?
A hétvége természetesen tuti. Oszkó, Luyz, és jómagam biztos. Van még 2-3 jelentkező, de Ők még kérdésesek. A létszámtól függ, hogy lábon megyünk, vagy autóba rakjuk a paripákat.
Voltunk tegnap az iregi cross pályán. Baszki, állat volt. Izomláz hegyek. Ugrató, és mandiner gyakorlás volt. Luyz megmutatta, hogyan lesz egy mandinerből ugrató .
eddig ezt találtam a legolcsóbbnak: előre hátra
köszi
helyileg hol van ez?
Szóval segítsetek már, hátha ti tudtok valami helyet.
Általános használatú crossgumi kellene előre-hátra (DRZ400E-re), max 30e HUF árban. Fontos, hogy vasárnapra szeretném ha fent lenne a gépen.
Köszönöm a segítséget.
Valóban az Epöli szikla! Jó kis helyek vannak arra felé is!
Igen van egy olyan út is amin akár Schwable-val is fel lehet menni oda,na de én nem azon járok!
Volt amikor én is találkoztam siklóernyösökkel! Jó buli lehet az is. Egyszer ki próbálom azt is!
még tavaly vmikor motoroztunk együtt, szólj ha van érdekelne!
NAGYON OFF!
nem érdekel vkit eladó kisspániel? nagyon aranyosak,most eladóak!nálam érdeklődni!de csak az akit komolyan érdekel
Persze otthoni körülmények között meg kell tisztítani rendesen,meg minden de kint a terepen,ha rákened ugy ahogy van akkor is megfogja faszán hogy hazáig ne hagyd el az olajad!
Hétvégén elmentem motorozni ,indulás elött nivó tetejénél vol az olaj ahogy kell. 180km mentem ezután megnéztem és nem is érte el .