Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Látom voltál az Epöli sziklákon ! Mikor mi voltunk a haverral akkor siklóernyősökkel együtt fényképeztem a motorokat.
Persze volt aki Schwable-val volt fenn
Nekem nem vészes az olajfogyasztásom. Ha beöntöm a 2 litert, ami ugye túltöltés, 20 üzemóra után talán 1 deci hiányzik. Füstöl is, vagy csak fogy az olaj?
Halihó.

Neked is eszi az olajat
Mert nekem nagyon, lehet az enyémnek is ez a baja.
Billeg a dugattyú és csúnya hangja van. A szerelőm szerint még elmegy párezer km-t, de nagyon zavar. Csúnyán zörög terheléskor. Mondta, hogy párszor szárazon hagyott légszűrő simán megkoptatja a dugót annyira, hogy billegjen.
nincs vaze
jah ha otjársz akkor vegyél bele szerintem új olajat hogy tuti jó kenése legyen a kopáshoz...meg cseréld ki a szelepszárszimeringeket is.....nem nagy pénz
dugócsere?
mé mi baja ? nem lett már válas a hengered ?
ha nem akkor kell dugó gyűrű csapszeg hengertömítés hengerfejtömítés ha jóltudom enyi...
Tudja valaki, hogy dugócserének milyen járulékos anyagköltsége van még? Tömítések, stb?
de már nem ócsó
és nem vált be
ezelőtt ezt nyűttem
Pont az, egy sünike
Emberek, segítsetek!
Melyik a legolcsóbb krosszgumi laza talajra?
akkor nincs harag
vágom
nem is, én már sörözök ovonéni ovonéni mi az a süni a lábaközt?
figyej a terepen hánykolodsz és azt gáz adásal játszod ki meg füzögeted a fák között meg felmész egy siraton meg lejössz meg ilyenek na most mész a nulláson ott csak ülsz és huzod és kész én ilyenekre gondoltam tetszik érteni
értettük ovónéni!
Ne fogd a másikra.. te nagyobb ovis vagy nála Legyél jó fiú kicsi Patrik, mert elveszem a motorod!
mendei volt ,
nem
de furán jött le nekem
Hali!

Jöttök hétvégén?
Ne veszekedjetek hülyeségeken, mint az ovodások... szétültetlek titeket
Szió. Aham, tegnap adtam még egy löketet a fájásnak, úh. igen, fájok