Na igen! Holnap nősülök! Elment az eszem vagy mi! Á nem! Igazábol tudom hogy mire vállalkozok ugyhogy nincs gond!
De ez nem lesz motoros lagzi! Csak egy snassz kis vacsora!
Uhh, Szilvásvárad .... de szeretem azt a környéket.
Én dolgozok most hétvégén, következő hétvégén is. Utána pedig lépünk pihizni egy hosszú hétvégére Tiszakécskére, úgyhogy nem tudom mikor tudjuk összehozni ezt a Visonkás témát.
Az a baj, hogy már nem fáj annyira, így nem vigyázok rá. Valamelyik nap is kísértésbe estem... mociztunk egy kicsi kört. 10kerből 17be, ami nem egy nagy táv. Hát alig vártam, hogy leszállhassak a mociról. Feküdtem egy 10 percet a földön amire magához tért a hátsó felem
Holnap családi+kutyás Szilvásvárad , pisztrángozásos, kisvasút lesz:-)
Néztem Visontás felvételeket és nagyon rákattantam!
Lepencén egyszer sikerült oldalt csúsztatni kb fél métert és most teljesen lázban vagyok!
Te meg a ráadás lennél
Így meghalni, hogy nem motorozunk együtt !?
Visontára azért egyszer elcsábítanálak (mondjuk én még nem voltam)
Meddig fagyiskodik? Lehet , h megennék a Vaníliásmogyoróskaramelles......
Görkoriztam s nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettem volna A beton erősebb volt a gerincem végénél s eltörtem a farokcsontnak nevezett részemet
Tök jó buli... rá kellett jönnöm, hogy lehet úgy ülni, állni, menni, hogy ne nézzenek totál UFO-nak
Hát ha van olyan moci ami jó és s van rá elég "kedvem" ... nekem igazából mindegy mi... nem vagyok nagy márka függő
Lényeg, hogy menjen és könnyű legyen.
Én próbálnálak egy erősebb motor fele terelni inkább. Azt írtad, hogy 3 éve motorozol már. Szerintem akkor sikerült annyi rutint összeszedni, hogy bevállalj egy 250-350 4T.
De ezt Neked kell tudni, ez csak az én meglátásom.
De ez nem lesz motoros lagzi! Csak egy snassz kis vacsora!
Uhh, Szilvásvárad .... de szeretem azt a környéket.
Én dolgozok most hétvégén, következő hétvégén is. Utána pedig lépünk pihizni egy hosszú hétvégére Tiszakécskére, úgyhogy nem tudom mikor tudjuk összehozni ezt a Visonkás témát.
Néztem Visontás felvételeket és nagyon rákattantam!
Lepencén egyszer sikerült oldalt csúsztatni kb fél métert és most teljesen lázban vagyok!
Te meg a ráadás lennél
Akkor csak vigyázz magadra, hogy minél hamarabb motorra tudj pattanni és megtaláld a számodra megfelelő alanyt.
Én már vagy százszor csábítottalak, de hiába .....
Este 8-ig leszek, de inkább gyere holnap a nyugatihoz, ott jobb a fagyi.
Visontára azért egyszer elcsábítanálak (mondjuk én még nem voltam)
Meddig fagyiskodik? Lehet , h megennék a Vaníliásmogyoróskaramelles......
Tök jó buli... rá kellett jönnöm, hogy lehet úgy ülni, állni, menni, hogy ne nézzenek totál UFO-nak
Meg már tényleg nem megyek utcán, szeptemberben kivonatom a forgalomból a Bergit.
Itthon döglődőm!
Este megyünk cirkulálni remélem!
Ha az akinek nem mondjuk ki a nevét nem jön, akkor esetleg Kegyed?
Most én is ráálltam megint a terepre, úgyhogy valszeg télire veszek egy ütött kopott enduro szettet a gépbe és irány a zöld.
Jaja, csak ma a Váci utcában vagyok.
Mizus Veled?
Lényeg, hogy menjen és könnyű legyen.
MA is munka ezerrel?
De ezt Neked kell tudni, ez csak az én meglátásom.
Látom a DT mellett voksolsz inkább.
Egy hülye kérdést felteszek, ha nem baj?!
Nem lenne jobb egy nagyobb gép?