üdv akinek van dr600-asa az adhatna 1 kiss infót h mért ijen nehéz behúzni a kuplungot az ujjam majdleszakadmár és ma a bovden is megadta magát hál istenek ja és nem hiszem hogy a bovdenelvoltbaj valami olyan érdekelne h nemlehet e valamit állitani h könnyebb legyen vagy anyi akuplung szerkezetnekja és még csak második napja van nálam.aki tud légyszíves segítsen
ma engem is majdnem kivasaltak,rá is rugtam az oldalára balról,utána jobbról a tükrét akartam de elhúzta,mondtam neki álljon meg és megölöm,tiszta ideg voltam.már elöttem volt az esés
Ha jól " vágom " amit írsz, akkor azt mondod, hogy a napi km - számláló kevesebbet mér mint az összesített km számláló?
Hö..ez érdekes. Mind a kettő?
Lehet, hogy rossz a memória tartalom a műszerfalban. Mondjuk mert tekerték vissza a km -t. De ha ettől van, hát elég suta gyerek csinálhatta...
szia
te vágod nagyon ezt a km-óra témát ugye?
az miért van h. a napi számláló kevesebbet mutat mint amennyit megyek vele...kb 30%-ot csal.. az össz km számláló jó!
eszembe jutott szolnokon leszek
csütörtök pénteken
lehet szombaton is
vasárnap mehetünk azért valamerre
azóta nem motorozgat!
Mikor gurulunk?
Kész a kipufogóm ember!
A Dávid kapott egy olyat (ausspuff-ot) , h felrakom a hangját elsírjátok magatokat!
Mint egy helikopter! Brutal!
ilyen létezik
Hö..ez érdekes. Mind a kettő?
Lehet, hogy rossz a memória tartalom a műszerfalban. Mondjuk mert tekerték vissza a km -t. De ha ettől van, hát elég suta gyerek csinálhatta...
nagyon nagy móka volt
kétszer dobtam el a gépet
de puhára esett
azt nehogy a vetésnél is befogjanak
nemá
én még nem figyeltem
te vágod nagyon ezt a km-óra témát ugye?
az miért van h. a napi számláló kevesebbet mutat mint amennyit megyek vele...kb 30%-ot csal.. az össz km számláló jó!