Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baszod most ez a divat holcsavarrogtál
üdv akinek van dr600-asa az adhatna 1 kiss infót h mért ijen nehéz behúzni a kuplungot az ujjam majdleszakadmár és ma a bovden is megadta magát hál istenek ja és nem hiszem hogy a bovdenelvoltbaj valami olyan érdekelne h nemlehet e valamit állitani h könnyebb legyen vagy anyi akuplung szerkezetnekja és még csak második napja van nálam.aki tud légyszíves segítsen
ma engem is majdnem kivasaltak,rá is rugtam az oldalára balról,utána jobbról a tükrét akartam de elhúzta,mondtam neki álljon meg és megölöm,tiszta ideg voltam.már elöttem volt az esés
mi van szolnokon
na bazd meg ez örült
tényleg most hogy irod
eszembe jutott szolnokon leszek
csütörtök pénteken
lehet szombaton is
vasárnap mehetünk azért valamerre
van egy ü mi hanem ö
majdnem kivasalta egy kamaz
azóta nem motorozgat!
örülök kis lány (görkoris Szindi) türöt csont forrogat forrogat
ja és David ne nyirasa már ki magát idö elöt ovatosan ,a pályán más a helyzet
jövöhét négy napos ünnep össze hozhatunk valamit jó lenne nagyon
Dávid még él , de volt necces pillanata:-)
Mikor gurulunk?
Jelentem, még élek...
na lásuk mi helyzet Fóton állitolag ma sokan voltak kakucson
Üdv.
Kész a kipufogóm ember!
A Dávid kapott egy olyat (ausspuff-ot) , h felrakom a hangját elsírjátok magatokat!
Mint egy helikopter! Brutal!
és ki kelt
Na ná!
Mondjuk mert tekerték vissza a km -t.
ilyen létezik
Ha jól " vágom " amit írsz, akkor azt mondod, hogy a napi km - számláló kevesebbet mér mint az összesített km számláló?
Hö..ez érdekes. Mind a kettő?
Lehet, hogy rossz a memória tartalom a műszerfalban. Mondjuk mert tekerték vissza a km -t. De ha ettől van, hát elég suta gyerek csinálhatta...
néha vetés után is belecsusszanok
nagyon nagy móka volt
kétszer dobtam el a gépet
de puhára esett
arra gondoltam elöször vmi beállitást kell rajta csinálni de nem tudom hogy kell, szerviz könyvébe nem volt ilyesmi amit én néztem..
vissza tértem látam mindent te kis rossz csomt
azt nehogy a vetésnél is befogjanak
ilyen létezik
nemá
én még nem figyeltem
szia
te vágod nagyon ezt a km-óra témát ugye?
az miért van h. a napi számláló kevesebbet mutat mint amennyit megyek vele...kb 30%-ot csal.. az össz km számláló jó!
elveszett ember szeva