Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jólvan akkor :)
nem miénk de melletünk van közvetlenül a föld
és még nincs vetve bele
semmi kárt nem okozok
1nyomvonalat járok ki
kb 1km est
tietek volt a föld? ha nem akkor a gazdája biztos örült neked....
nekem is csipegeti
de kb 6deci ment el 2000km alatt
ma szántón küldtem vele
friss boronált föld
szegény küszködött
nagyon elmerült a hátulja
1600 km fél liter az normális? lassan annyit eszik olajból mint 1 2T Mondjuk rugatom is néha neki meg volt kétszemély vagy 350km...
Ha rúgod a DRZ-nek, akkor eszi az olajat. Akinek nem eszi, az vagy nem jól nézi az olajszintet, vagy a hűtővíz folyik az olajba

Persze ha extrém módon zabálja, (pl. 1000km 1liter) akkor egy dugattyúcserébe belefutsz (természetesen a dugattyú gyűrűkkel együtt értendő!)
új motor=új olaj
nem bizni elözö gazdában
basszus, 5 deci olajat kellet utánna töltenem.... meghajtottam most utána és nézem megint a szintet de még igy is csak a nívó fele alatt van kicsivel... jól átbaszták a fejem... állitolag mikor megvettem, akkor kapott friss olajat, de vagy nem töltötték tele vagy ennyire eszi de akkor kurva ideges leszek
Szia(sztok)Hát azhogy más motorét rárakni az tényleg baromság Kárpitoshoz viddel a gyári ülésedet hogy alakitsa az igényeidhez...
jóvan bocs
csak furcsálottam
nem hülyeségből írtam ide és kértem a segítségeteket!Pl a Ktm lc4 640 smc kúrva kényelmes, csak enm tudom h rálehet e faragni a drz-re!Lehet próbálkozott már valaki kényelmesebbé tenni ezért kérdeztem ezt a nagy "baromságot" egyesek szerint!
hallo mi a palya?holnap verseny uber lesz te mit kuldesz a hetvegen?
kényelmes is legyen+sportos
xr é sem kényelmesebb
1ik enduro vagy sm motoré sem
szerintem
nem arra van kitalálva
szia gyogyulast!holnap este rakok fell noi Cross versenyro lkepeket segit gyogyulni
Annyi az egész, h szerzel egy jó nagy, kényelmes ülést és veszel alá egy 250kg-os túramotort
Hali!
Srácok mit lehet tenni abban az ügyben h kényelmesebb legyen az ülés hosszabb távon drz400E-nek?Milyen motornak az ülését lehetne rátenni ami kényelmesebb?Xr400,Xl600,Lc4.....? Nekem ez elég fontos lenne ha valaki tud bármilyen megoldást kérm segítsen!
2hónapig nem tudsz motorozni
az durva
ez alatt az idö alatt helyre tudod pofozni a motorod
gumicsere
összel kell a cross gumi
(- se)
Köszönöm srácok, aranyosak vagytok!
Azon gondolkodtam, hogy max nem ülök rá, hanem állva megyek ki moccal. De úgy se nem tudom megtarni, mert feszül ez a hülye törés s fááááj. Gonoszság... pedig most is milyen jó mocis idő van

Nincs egy időgépetek, hogy előre menjek 2 hónapot? Én ezt nem fogom kibírni, hogy semmmmit ne csináljak Már most halálra unom magam.
Jobbulást kiszaszon!
én tavaly a kezemet vágtam szét 1rámesö ablak miatt
pont a könyökömnél
ahol hajlik a kéz,5cmes vágás
2hétig k.o. volt
aludni elsö 2nap szinte semmit a fájdalom miatt
mihelyt tudtam motorra pattantam
csak vigyázni kellet nehogy megüssem a sebet
mert iszonyatosan tudott fájni
remélem hamar rendbejössz
én lenikkeleztettem mert már akárhogy súroltam nem jött le rendesen és így szép fényes marad és nem is ég le róla
Hát most tartok, hogy se ülni se állni se feküdni nem tudok... max 1 km/h-val tudok száguldozni a lakásban úgy h kapaszkodok a popómban... Így szerintem elég necces lenne moccra ülni
Előbb kérdeztem, mint olvastam...
Mikori évjárat?