tudom hogy ez drz topik de láttam hogy DRZ07 vannak XR-es haverjaid, neked mi a véleményed róluk? DRZ-hez képest súlyra,erőben milyenek? mert mostanában nézegettem őket, köszi előre is!
Tee!Nem lehet hogy melletted mentem egy kis ideig a sárvári talikor Meggyeskovácsiból visszafele? Mert annak is ugyanígy volt leragasztva az oldalidom....Amugy mi értelme van?
Tee!Nem lehet hogy melletted mentem egy kis ideig a sárávári talikor Meggyeskovácsiból visszafele? Mert annak is ugyanígy volt leragasztva az oldalidom....Amugy mi értelme van?
halihó DRZ sek
nem akartok holnap jönni nyáregyházára motorozni
nem crossozni
monortól DRZ-74ék mutatnák az utat
addig én is tudom
jelentkezéseket itt lehet leadni
ott hát
monoron a pálya bejáratnál jó
ma este megmondom azért a tutit
de 98%hogy megyek
jön e még valaki velem nem tudom
még mindig nem fogom fel hogy birtok ekkora távot lemotorozni
hahooo mindenki alszik?
elmennénk ma is arra pl. Ócsa és környékére de hol van a tankpálya és ott lehet motorozni? milyen ez a pálya csak út vagy ki van járva a nyomvonal? (netán térkép tészlet?)
5100-as az félszintetikuk én úgy tudom,nem raknám bele.probáld ki a MOTOREX10W50-et vagy a 10W60-at olcsobb is meg én azt tapasztaltam hogy nem fogy belőle anyira mint a MOTUL. hoszab távon nagy fordulaton van használva én is azt tapasztaltam hogy eszi az olajat
Húgom pasija olajjal foglakozik és egy sörözés alklmával Ő is ezt mondta!
Szinte semmi különbség az olaj márkák között! (max az adalék ,amit a gyár belerak) az lehet más!
A többi csak "parasztvakítás"
Nekem azt mondták az okosok h. mind1 h. milyen olaj mostanába már nem csinálnak rossz olajakat ha márkás akkor az már jó mind1 h. motul v. castrol nekem castrol van benne de volt benne repsol azt is ugyan így ette. De a magas fordulat miatt van ha csak lájtosan járok szinte nem is fogy olaj de ha veretem neki akkor már annál inkább
tehát én 12:30kor indulok
péceli crosspálya fele kell menni
tájvédelmi körzet
az
de mit számit
arra fele motorozok már mióta
kövesd a magasfeszültségü vezetéket hatalmas oszlopok
szinte végig megy alatta út mendéig
Jó lenne menni csak fogalmam sincs hogy tarcsárol hogy lehet odáig kigurulni!
hova lettél
nem akartok holnap jönni nyáregyházára motorozni
nem crossozni
monortól DRZ-74ék mutatnák az utat
addig én is tudom
jelentkezéseket itt lehet leadni
monoron a pálya bejáratnál jó
ma este megmondom azért a tutit
de 98%hogy megyek
jön e még valaki velem nem tudom
még mindig nem fogom fel hogy birtok ekkora távot lemotorozni
holnap találkozunk? mert csak akkor megyünk mi is ha te is ott leszel(tek)!
monori keringök
elmennénk ma is arra pl. Ócsa és környékére de hol van a tankpálya és ott lehet motorozni? milyen ez a pálya csak út vagy ki van járva a nyomvonal? (netán térkép tészlet?)
Szinte semmi különbség az olaj márkák között! (max az adalék ,amit a gyár belerak) az lehet más!
A többi csak "parasztvakítás"