Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pl ilyen ülést honnan lehet venni és mennyiért? mármint a huzatra gondolok...
köszi
nekem a biohazardos téma tetszik nagyon
szép
de fiatalabb is
jó gazdija vagy látszik
csá tiz ezer az uj rendszám amibe benne van az uj forgami
6000- forgami
4200-rendszám
450-kis kibaszot matrica a rendszámra
csak mert érdekelt elméletileg be esel az önkrmányzthoz és sorba állástol fügöen meg van nekem fél óra alatt meglett
Mondjuk ez engem is érdekelne, csak nekem E-s adat kellene
Jobbulást
na baszki most ez a divat
Helo! DRZ400S-be mikor kell cserélni a vez.láncot?
most van benne 36000km.
Hali! Mocizás lefújva erre a nyárra

Most jöttem meg balesetiről.. újabb fejlemények a popómról:
Orvos széles vigyorral közölte: "Gratulálok eltört a farokcsontja"

Hát sorry noozsid... hiába gyógyulsz meg lassan, most én rokkantam le
Szevasztok!

Holnap (péntek) délután van kedve valakinek csapatni egyet Ferihegy, Nagytarcsa, vagy a környékén valmerre?
Mert én megyek, jó lenne ha lennénk párran...

Szép napot!
szia!
Köszi az ötletet
Ez a grafika a lentebbi sablonnal készült. Nem is rosz...
Na ezt figyuzzátok. Ha új grafikát akar valaki, csak egy jó reklámstúdiót kell keresnie. Meg valami képeket, amit a motorjára szeretne. A sablon pedig itt van hozzá. Erre már simán rászerkesztik a kívánt grafikát. Kinyomtatják, védőfólia, kontúrvágás és kész is van.
Nemrég téma volt a DRZ design. Most találtam egy ütős ötletet. Szerintem nagyon pöpec!
Szaisztok!
Keresek drz-e matrica szettet!Jó lenne valami egyedi,de jó minőségű!
Csináltattam rá dekorossal,de az első benzin lötyitől vége lett.....!
Köszike!
DR350 nagyon jó motor, sokkal kezelhetőbb,simán otthagyod vele a nagy 600as dögöket... nekem is 350es van, szeretem nagyon
Nem is azt mondtam hogy nem lehet meg tanulni rajta a motorozás fortélyait (nekem is DR 600 volt a tanuló motor) de a 350-es sokkal jobb tanuló motornak de ez csak az én véleményem
Arcok egy fasza 600as DRen abszolut meg lehet tanulni motorozni, nem is vészesen nehéz szerintem max 140 kilo annyit megbír tartani egy felnőtt ember, indításra meg rá kell érezni utána két rugás aztán megy, jókat lehet vele kerekezni stb...
10 ujjal + 10 körömmel
semmi különös víz és mosószer
elárulod nekem h vakerod le ilyen csili vilire?
Szép az eleje és még tiszta is
De az enyém nem csak elől-hátul szép mindenhol!
jó reggelt!
Ügy nézem jól lebeszéltek a 600 DR -ről nem rossz motor én is ilyenen tanultam meg motorozni! Alkatrész van szervizelni nem igazán kellet,nyomatékos nagyon kényelmes. Nagyon szerettem! De nagyon nehéz motor, indítani is, ! de megoldható ha én bebírtam indítani másnak is sikerül.
Nekem az a véleményem hogy 350 Dr-t vegyél!
Tanuló motornak az jobb könnyű, indítása egyszerű,kényelmes, kicsit gyengébb a DRZ-től de nem sokkal. Ugyan azt a tempót tudod azzal is menni mint a DRZ-vel.
Ha gyártanának újat nekem csak az kellene 350-es azt szerettem igazán!
Cross-t ne vegyél költséges nagyon
Papír nélkül ha nincs jogsid akkor, tökmindegy miért büntet meg a rendőr. Földúton nem igazán járnak,+ az a kicsi beton is belefér igaz kicsit rízikós.
Én azt mondom nézeges DR-350 V. XT-350 és ilyet vegyél
(képek az adat lapon)
szép fara van

enyimének meg az eleje szép
jó a design
de ha ilyet akarsz akkor lekell cserélned a tankot és az idomokat 1 suzuki rmére
mert az van rajta