Akkor leteszek a 600 as gépekről . Marad valami kisebb. Nézegetek régebbi cross gépeket de ezek üzemórásak a gatyám is rámenne sztem. hát nem tom mi lesz ebből.
Valami Ötleted nincs h mit kéne vennem. Ami olcsó is. fentartási költsége kicsi, tanulómotornak jó de nem is növöm ki hamar .
Na ez a húzósabb eset! Mert ha tanyavilágban földesúton jársz, szinte esélytele, h rendörbe botolsz, bár nem lehetetlen.
A városon járás necces! Pláne vmi hangosabb kipuffal. Mondanám, h szerezz vmi leadott rendszámot, amin nincs müszaki matrica, de ez motorosoknál bűncselekmény, míg autóknál szabálysértés (asszem)! És h mit csinál a rendőr, ha lekapcsol? Hát kérdezd másik rendőrős topikban! Sztem eltiltás, feljelentés, bírság. Ha nincs jogsid, akk is eltiltanak! Megvan a vizsgád, és az okmányiroda visszatartja a jogsidat...
okés, köszi és még 1 utolsó kérdés
Ez a papírok nélküli dolog szerintetek menyire működik. Úgy kell elképzelni hogy mondjuk elindulok itthonról kb 1-1.5 km városon át kell mennem h tanyába érjek. azért rizikós ez is. Bár vannak olyan útvonalak ahova rendőr szinte sose megy ( bár tuti akkor menne mikor én ott járok )
Felejtsd el a 600as DR-t! Nehéz dög, kezelhetetlen, nem kezdő motor. Viszont a 350es DR tudtommal vetekedik a dr-zvel. Könnyebb, kezelhetőbb. Felénk is volt egy, hangja ott van, erőben sincs hiány. Akivel én beszéltem, az csak dicsérte.
ezek a motorok amiket mondtál menyire szerviz igényesek? ezek üzemórásak nem? ( ha baromságot mondok akkor légyszi nézd el nekem). mert a fenntartási költség is fontos szempont nekem.
Szevasztok
Már régóta szeretnék egy motort, de sajna sose jön egyre össze a lóvé. Most arra gondoltam, hogy vennék dr 600-ast papírok nélkül. Ezen a gépen megtanulhatnék motorozni, meg addig jó lenne amíg nem lesz pénz egy jobbra.
Kérdésem a következö:
-Szerintetek ez a papírok nélküli dolog menyire járható út? (többnyire csak a tanyavilágba használnám).
-Menyire költséges egy 90-91-es évjáratú moci fenntartása?Sok baj szokott lenni ezekkel?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Hát majd kiderül h mi van vele... holnap sztem megyek dokihoz Mocis borulást én is gyorsan kihevertem.. mondjuk még mindig érzem kicsit, de az valahogy másmilyen fájás volt
Szevasztok
Vki hozzá tudna szólni a 21537 és 21539 es hozzáoszlásomhoz . Jó lenne ha tudnék kapni vmi tanácsot. nem tudok dönteni hogy jó ötlet lenne-e ebbe belevágni. Mert rohadt sok idö lenne mire egy drz + ruha + jogsira összejönne a lové. ez meg egy ideglenes megoldás lenne. Szerintetek? Belevágjak vagy inkább hanyagoljam az ilyen motorozást.
Mint mondtam tanyára használnám. menyire strapabirok ezek a motorok?
Esetleges válaszokat nagyon köszönöm
elég viccesen állna neked