Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam már olyat
elég viccesen állna neked
A világ legszebb hátsója
Megvan! Találkoztunk
Szivesen a képet és a tippet!:P
JJJa Ja asszem találkoztunk majsán ,DR-z 74 is ott volt edzegetni ! 87 es a rajtszámom is !
Te ott voltál, mikor az első forduló előtt 2 héttel lementünk megnézni a pályát? Csak azért kérdezem mert kép alapján ismerős vagy
Ez a motor az álmom! Pontosabban fe450
lehet ilyen lesz belőle ez nagyon bejön
még a formát is kivitelezhetem
Akkor leteszek a 600 as gépekről . Marad valami kisebb. Nézegetek régebbi cross gépeket de ezek üzemórásak a gatyám is rámenne sztem. hát nem tom mi lesz ebből.
Valami Ötleted nincs h mit kéne vennem. Ami olcsó is. fentartási költsége kicsi, tanulómotornak jó de nem is növöm ki hamar .
Na ez a húzósabb eset! Mert ha tanyavilágban földesúton jársz, szinte esélytele, h rendörbe botolsz, bár nem lehetetlen.
A városon járás necces! Pláne vmi hangosabb kipuffal. Mondanám, h szerezz vmi leadott rendszámot, amin nincs müszaki matrica, de ez motorosoknál bűncselekmény, míg autóknál szabálysértés (asszem)! És h mit csinál a rendőr, ha lekapcsol? Hát kérdezd másik rendőrős topikban! Sztem eltiltás, feljelentés, bírság. Ha nincs jogsid, akk is eltiltanak! Megvan a vizsgád, és az okmányiroda visszatartja a jogsidat...
okés, köszi és még 1 utolsó kérdés
Ez a papírok nélküli dolog szerintetek menyire működik. Úgy kell elképzelni hogy mondjuk elindulok itthonról kb 1-1.5 km városon át kell mennem h tanyába érjek. azért rizikós ez is. Bár vannak olyan útvonalak ahova rendőr szinte sose megy ( bár tuti akkor menne mikor én ott járok )
Felejtsd el a 600as DR-t! Nehéz dög, kezelhetetlen, nem kezdő motor. Viszont a 350es DR tudtommal vetekedik a dr-zvel. Könnyebb, kezelhetőbb. Felénk is volt egy, hangja ott van, erőben sincs hiány. Akivel én beszéltem, az csak dicsérte.
Hát jah, mostantól görkorihoz is felveszem a jégkorongos gatyót... gondolom láttál már olyat... kb néznék ki mint egy szumós
ezek a motorok amiket mondtál menyire szerviz igényesek? ezek üzemórásak nem? ( ha baromságot mondok akkor légyszi nézd el nekem). mert a fenntartási költség is fontos szempont nekem.
DRZ-74nek volt ilyen motorja
majd biztos mesél róla neked ha szépen megkéred
mért kell neked 1ekkora motor
nagy nehéz
valami 2T kéne szerintem
kdx
rmx
ilyesmik
tipp
igen az más
megfelelö védö felszerelés nem árt
bár néha én is elég lengén nyomom
A kérdeésem ez volt:

Szevasztok
Már régóta szeretnék egy motort, de sajna sose jön egyre össze a lóvé. Most arra gondoltam, hogy vennék dr 600-ast papírok nélkül. Ezen a gépen megtanulhatnék motorozni, meg addig jó lenne amíg nem lesz pénz egy jobbra.
Kérdésem a következö:
-Szerintetek ez a papírok nélküli dolog menyire járható út? (többnyire csak a tanyavilágba használnám).
-Menyire költséges egy 90-91-es évjáratú moci fenntartása?Sok baj szokott lenni ezekkel?
Válaszotokat előre is köszönöm!
http://www.hasznaltauto.hu/3120168_suzuki_dr600_1991
pl
egy ilyenre gondoltam. csak lealkudni mondjuk 150 re
Hát majd kiderül h mi van vele... holnap sztem megyek dokihoz Mocis borulást én is gyorsan kihevertem.. mondjuk még mindig érzem kicsit, de az valahogy másmilyen fájás volt
tedd fel még1szer a kérdést nem lapozgatok 3évet vissza
Szevasztok
Vki hozzá tudna szólni a 21537 és 21539 es hozzáoszlásomhoz . Jó lenne ha tudnék kapni vmi tanácsot. nem tudok dönteni hogy jó ötlet lenne-e ebbe belevágni. Mert rohadt sok idö lenne mire egy drz + ruha + jogsira összejönne a lové. ez meg egy ideglenes megoldás lenne. Szerintetek? Belevágjak vagy inkább hanyagoljam az ilyen motorozást.
Mint mondtam tanyára használnám. menyire strapabirok ezek a motorok?
Esetleges válaszokat nagyon köszönöm
holnapra kialszod
nekem is fájt a bordám esés után
de elmúlt 1hét után
közbe azért motoroztam
22 indulóbó 9. lettem !
1biztos marha jól néz ki