Szeretnék venni az ujdonsült DRZ-mre kézvédőt! Alubetétest vagy anélkülit de lényeg hogy bírja a gyűrődést! szóval az lenne a kérdés hogy szerintetek melyik márka vagy fajta az ami leginkább passzol a DRZ-re? Van valami tapasztalat e téren?
Ja és még valami! Mit lehet tenni a kipufogó cső gusztustalan rozsdásodása ( vagy mi) ellen?
Sziasztok ! Valaki tudna nekem segíteni ? Motort akarok venni , Drz SM és kTm duke2 között gondolkozom , olyan motor kell amit nemunok meg hamar olcsón fenntartható , nem kell állandóan szervizelni( a kopó alkatrészek és az olajcseréken kívül) 18 éves vagyok 125 ös volt a legnagyobb mocim ! Főként városba és ide oda futkározásra kellene .. azért gondolkodom a kTm -ben mert az erősebb de nembiztos h kitudnám motorozni , de hát a drz -vel is így vagyok ! Esetleg valaki írhatna köszi szépen mindenkinek!
surulószerrel
nem nagyszám
én nekem szép
polisport sharp kézvédöt ajánlom
nagyon jól birja
Szeretnék venni az ujdonsült DRZ-mre kézvédőt! Alubetétest vagy anélkülit de lényeg hogy bírja a gyűrődést! szóval az lenne a kérdés hogy szerintetek melyik márka vagy fajta az ami leginkább passzol a DRZ-re? Van valami tapasztalat e téren?
Ja és még valami! Mit lehet tenni a kipufogó cső gusztustalan rozsdásodása ( vagy mi) ellen?
mihamarabbi gyógyulást
tárcsa nem jó nem
majd csörögsz akkor
vagy még tolókocsival nyomod
engem kocsival visznek
15kmre dolgozom
hazaérek 5re kb
hétvégén szoktam inkább menni
Mert a hétvégén nem leszlek Pesten...
pl:nagykáta
pécel
tarcsa