Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

másnak is belement
takarítsd le
surulószerrel
nem nagyszám
én nekem szép
polisport sharp kézvédöt ajánlom
nagyon jól birja
UFO kipufogot meg le kell sikálni (fémszivacs,szappanospárna)
akkor abba belemagy a crossgumma nagy felnivel elvileg, csak elég kicsi a hely ahogy elnézegetem
RM hátsó lengövilla van benne ha jól tom
Szombat v Vasárnap? esetleg délebre Nagykáta nekünk kb130km (Nyáregyháza)
Üdv. Mindenki!

Szeretnék venni az ujdonsült DRZ-mre kézvédőt! Alubetétest vagy anélkülit de lényeg hogy bírja a gyűrődést! szóval az lenne a kérdés hogy szerintetek melyik márka vagy fajta az ami leginkább passzol a DRZ-re? Van valami tapasztalat e téren?

Ja és még valami! Mit lehet tenni a kipufogó cső gusztustalan rozsdásodása ( vagy mi) ellen?
az sm-nek és az s-nek ugyanakkora a hátsó lengővillája? mert majd szeretnék cross kerékszettet az sm-re, csak enyhe endurózásra földútakon...
Sziasztok ! Valaki tudna nekem segíteni ? Motort akarok venni , Drz SM és kTm duke2 között gondolkozom , olyan motor kell amit nemunok meg hamar olcsón fenntartható , nem kell állandóan szervizelni( a kopó alkatrészek és az olajcseréken kívül) 18 éves vagyok 125 ös volt a legnagyobb mocim ! Főként városba és ide oda futkározásra kellene .. azért gondolkodom a kTm -ben mert az erősebb de nembiztos h kitudnám motorozni , de hát a drz -vel is így vagyok ! Esetleg valaki írhatna köszi szépen mindenkinek!
hát Te jól fenékre huppantál!
mihamarabbi gyógyulást
hétvégén valaki mocizás?fóti banda? Böcsi?
kereked
tárcsa nem jó nem
majd csörögsz akkor
már javulgat érdekes motoron tudok ülni csak kocsiba nem csak még nincs meg a kerekem majd meg csörgetlek ha OKÉ a dolog
na de jössz
vagy még tolókocsival nyomod
beperelek diszkriminácio miatt , tlálkozunk Strazburgba
én 27 km-re
jó neked
engem kocsival visznek
15kmre dolgozom
hehe, én eleve motorral járok dolgozni
neharagudj de munka után kinek van kedve motorozni
hazaérek 5re kb
hétvégén szoktam inkább menni
nekem a fekete halálfejes kell