szia opel vecrtra B 2002 es rendkivül gyárilag egyedi ültetve szárny sport kip. fóliázva szinre fújt lökh. szemöldök ködlámpa 800w os hifi digit klima elekt.tükör el abl .téli nyári alufelnik felgumizva 88000km stb. 2.6m ért vettem 4 éve fizetem még 1 m van rajta ha érdekel küldök képet
Hibátlan müszaki állapotú krosszmotor.nem lóg rajta semmi. gyenge endurózásra használt kizárólag.nem versenyzett,a rajtszámok csak a díszítésért vannak rajta.bontatlan motorral,hibátlan állapotú,semmi nem lóg rajta.ráköltést nem igényel.nagyon kényelmes jól mtorozható,nem tépi ki a kezed.jó gumikkal.szervizelt.kipufogó tuning,fúvókázott.majd 50 lovat tud.nagyon jól megy. 5.sebbeségbe is szánt még.adok hozzá 2 db első lámpát,összekel dugni és világít.van rajta 1 króm titán k&rj racing- verseny kipufogódob és összekötő csö,plussz 1 gyári kipufógót,gumikat fogaskerekeket..gyere próbáld ki ez nem hullik szét még sok évig,nagyon bírja a strapát.nemkell folyton dugót meg szelepet cserélni.kérdezd meg bármelyik motor szerelőt.csere érdekel,kisebb értékben beszámolok krosszmotort vagy ez árban cserélek más tipusra.csak jó állapotú érdekel.(nem a karcolásokra gondolok.) szerelgetések kizárva.én sem romot adok.szóba jöhet még esetleg autó.
szia opel vecrtra B 2002 es rendkivül gyárilag egyedi ültetve szárny sport kip. fóliázva szinre fújt lökh. szemöldök ködlámpa 800w os hifi digit klima elekt.tükör el abl .téli nyári alufelnik felgumizva 88000km stb. 2.6m ért vettem 4 éve fizetem még 1 m van rajta ha érdekel küldök képet
valaki tényleg elhiszi