Írtak a boltból ahol érdeklődtem a láncszettet (pinkmotors)!
Ehhez a típushoz, és évjárathoz a következő lánckereket tudom ajánlani:
Első lánckerék: JTF 432.15, az ára 3.680-Ft.
Hátsó lánckerék: JTR 808.41, az ára 5.780-Ft.
A lánc, DID 520VX 18.060-Ft.
Valószínüleg nevez is. Beszéltem az egyik szervező sráccal. Cross pálya: asztalok, ugratók, mandínerek.......endurós rész: árok tele autógumival, félig leásott traktor külsők, vizesárok, farönkök, erdei csiki-csukis részek......mindez kb 1,4km/kör.
Gyanítom nem lesz rossz.
Remélem ilyen is lesz:
Köszönöm a dicsérő szavakat! Tényleg az én gépem volt az. Most is ott áll.
Szerintem az új matrica szettel lesz igazán dögös. De ahhoz hogy fölkerülhessen, meg kell várnom az új idomokat. Nincs szívem szét trancsírozni a gyári matricázást. Inkább az új idomra rakom föl az új matricákat. Ha kész van, rakok föl képet.
Levi! Szemrevételeztem a géped tegnap a hambis elött. (A Parillás hátsó fékből gondoltam, hogy a tiéd!) Látszik, hogy van gazdája! Ilyen szép Z-t még nem láttam! Mondjuk ilyen tisztát sem!
Szia! Igen talpra álltam de meg sántikálok, az izomzatnak kell meg jó három hónap , hogy 100 százalékos legyen, doki azt mondta idén meg nem enged dolgozni,ha meg latnak , hogy motorra ültem lelőnének a helyszínen:)Ra ülni meg rá ülök de egy óra után mar nehéz leszállni róla:))
Az erdélyi túra az szuper volt a Fogarasi hegységben 150 km tiszta versenypálya, SM-gépeknek maga a paradicsom jól beláthatok a kanyarok, szuper az út minősége, nem tudom van-e meg egy ilyen hely Európában. Idén sajnos a terepezést ki kell hagyjam nem bírna ki a lábam egy élcsuszást, vagy egy visszatámasztat motorral együtt. Úgy hogy idén meg betegszabadságon vagyok végig. Ilyen öregesen azé motorozgatok közben én is:)
Ti vigyázzatok nagyon magatokra maradjatok épek az a lényeg mindenek fölött!
Jah meg másik kérdés. Ezekhez a motorokhoz alkatrészt lehet kapni? Menyire nehéz a beszerzésük? Áruk?
Mit értesz az alatt h lesznek nehézségek a berúgással? Bocsi de kezdő motoros lennék
elég strapabíró egy gép ha nem szabályzáson közlekedsz vele.....
sima lightos endurozásra sztem tökéletes,mert elég erős is,de mégse kezelhetetlen.. berúgással lehet h lesz majd gond
Szevasztok
Már régóta szeretnék egy motort, de sajna sose jön egyre össze a lóvé. Most arra gondoltam, hogy vennék dr 600-ast papírok nélkül. Ezen a gépen megtanulhatnék motorozni, meg addig jó lenne amíg nem lesz pénz egy jobbra.
Kérdésem a következö:
-Szerintetek ez a papírok nélküli dolog menyire járható út? (többnyire csak a tanyavilágba használnám).
-Menyire költséges egy 90-91-es évjáratú moci fenntartása?Sok baj szokott lenni ezekkel?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nekem drz400sm mocim van valaki tud-e abban segíteni hogy 160/60R17 gumi elfér-e hátul?
Köszike.