Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a baja?
Hali.
Anno én is kerestem ilyet,de senkinek se volt.
Sziasztok nincs véletlen valakinek elfekvőben egy ilyen alkatrésze??
Sziasztok,drz400 hoz keresek első felnitt/cross ha valakinek van eladó írjon.valejo001@gmail.com
Sziasztok eladó drz400 sm hez bontott gyujtáskapcsoló+tanksapka ha valakit érdekel irjon.valejo001@gmail.com
van
drz400@citromail.hu
Igen!
kábelostorra gondolsz?
Sziasztok sürgössen kellene drz400sm re kábelköteg ua valaki tudna segiteni azt megköszönném.
Sziasztok,

Ma este láttam egy csapat DRZ-st csapatni Dobogókő felé, nem tudjátok kik lehettek? (voltak vagy 10-en)
szia kék szinű is van ?
drz400@citromail.hu
Sziasztok!DRZ-re keresek első sárvédőt,kék színűt,köszi.
bukógombák eladók, piros, fehér és sárga, utolsó darabok, nem foglalkozok már a gyártásukkal.
Sziasztok . Keresek DR600 széles motor védő alu burkolatot.
drz-bol fotengely, hajtokar talal az ltzbe ???????
Hívd fel valamelyik kipufogóst -Finster Raptor . Szerintem símán bele megy egyikük DB killere.

Sanyika!! Gyógyulsz már ??
Hali.
DRZ400 hengert mekkora méretig lehet honoltatni amihez még dugattyú is kapható?
Üdv! Valaki ismeri ezt a dobot? Semmilyen szám, típusjelzés nincs rajta! Hangzása kiváló, de hosszú távon erotikus a hangja. Szeretnék bele 1 Db killert, de még furat sincs rajta.. ha esetleg kifúrom lehet bele tenni, vagy létezik erre megoldás?
Dháááááááviiiiid :)
Gyári szerszámos táska is van?
Szia Nekem vannak DRZ alkatrészeim!20-5-636-213
Sziasztok. Eladó a képen látható motorkerékpár szerelő állvány. Keveset használt, Újszerű állapotú. Max teherbírás: 300kg, 75cm magasra emel.
4db rögzítő szem van rajta.
Fix ár: 40.000Ft
Kecskemét
06307369590
Az alapjárat megfelelő. 1 hengeres alapból nem szereti az alacsony fordulatot. 120 környékén szitál az eleje, ezt olvastam máshol is lehetséges, hogy az első sárvédő miatt?
gyári méretű patika első hátsó conti gumim van
drz400@citromail.hu
karbim is van