Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még valami ....

első féktárcsa, betéttel hol szerezhető be 2005-ös SM verzióhoz ami jó minőségű?
ha linket tudtok küldeni azt megköszönném

B
Üdv!

érdeklődnék hogy gyárilag az SM verzión van kiegyenlítő tartály? vagy csak a hűtő tetejéből kijövő kis cső a szabadba küldi a hűtőfolyadékot?

választ előre is köszönöm !

B
Yamahás 88 ! Honnan rendeled a matricaszettet engem is érdekelne amúgy az első jobb
Hello!
320-as tárcsához keresek adaptert, DR-Z E-re.
Vagy ha esetleg valaki tud méreteket, akkor azt is megköszönöm!
Sziasztok! Ha valaki kétszemélyes E-t keresne pár extrával....

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_e_plusz_sm-9992209

Bővebben telefonon vagyok elérhető.
Sziasztok!
Utcai használatra kellene valami olyan fékbetét előre, ami nem melegszik el két komolyabb fékezéstől.
Ki milyet ajánl, mik a tapasztalatok? (DRZ 400 E SM)
Pontosabban DRZ400S 2000-től 2006-ig tuti jó.
Sziasztok!
DRZ400 2006-os körüli karburátorja nincs valakinek alkatrésznek? A tolattyú kellene belőle egy másik motorba.
Köszönöm!
Elado DRZ haspancel!
Iá.:12000ft
én tudok alkatrészeket dr 650 hez ha érdekel keress
Terepre enduro gumi,utcára sm szett ;)
Sziasztok!
Mumus79 DRZ 400S-ével csatlakozok én is. Ninján megtett kis híján 50000 km után eléggé más világ :)
S egyből egy kérdéssel is kezdeném: úgy gondolom (most még legalábbis), hogy 60% aszfalt, 40% enyhe terep (földutak, döngölt vagy murvás, köves) fogom használni. Jelenleg terepgumik vannak rajta, ami ilyen környezetben idejekorán elkopna. Ha valaki használja hasonlóan, milyen gumik váltak be legjobban? Illetve a gyári 80/100-21 és 120/90-18 mellett milyen méretek férnek még be?
Köszi!
A drz s-ről is leér a lábad ha sm szett van alatta!
az sm-ről tuti leár a lábad, ha nagyon nagynak érzed megnyújtod a kutyacsontot fél centivel az első telókat leengeded 3 centit és már le is ér a lábad
de gondolom tudod hogy a drz nem futóbicikli, szóval nem feltétlen kell mindkét lábnak a földig érnie
Irtam!
Nekem az első jobban tetszik, egységesebb a tank és hűtőidom mintája valamint 2 db-al több is van benne. Ezeket leszámítva teljesen azonos a két készlet.
Sziasztok.Suzuki DRZ 400 S vagy SM motor vásárlása előtt állok.A segítségeteket szeretném kérni és remélem tudtok ötleteket vagy tapasztalatokat megosztani velem.Mivel 168 centi magas vagyok,nekem ezek az említett típusok ülés magassága borzasztóan magas és a lábam szinte le sem ér biztonságosan.Motor vásárlásnál pedig a DRZ-kre gondoltam először mert nagyon tetszenek.Milyen megoldások vannak arra hogy az ülés magasságát csökkenteni lehessen és a lábam leérjen annyira h ne dőljek el vele?
Melyik dekor állnajobban a drz emnek?
van sm szettem ami befér a drz-be
drz400@citromail.hu
úgy tudom még akad egy a polcon
drz400@citromail.hu
Hali! Ha aktuális még Nekem van egy elég szép állapotú. Ha érdekel dobj egy emailt privátba.kiss.lajos28@upcmail.hu
hol vagy helyileg,
Üdv!
Keresek 36 küllős 21x1.85 első felnit/ kereket.
Hali sporttársak!
Eladóvá vált a szeretett Motorom . Ha valakit érdekel állok rendelkezésre.
2005. évjárat drz -s-es és full gyári...!!!! Müszaki 2016-ig
Ritka szép állapot.
+36306954025
Keresek Drz első lánckerèk védőt!