Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Suzuki Drz alkatrészek eladók!
Gyújtás, tank, kipufogó, enduro kerék, teleszkóp stb
Hali Mindenki!
Keresek Drz enduró szettet!
06/20/5/636/213
mobilcentrum2001@gmail.com
Sziasztok érdeklődnék hogy drz 400 SM-be Motul olaj kinek mi a javaslata típusú olaj a legjobb?
Rendeld meg a suzukitól! Kb 7000Ft
sziasztok tudnátok segíteni találtam a gépről egy régi képet drz e és fogalmam sincs mi az ott a karbin de jelenleg nincs rajta a karbi ugyan annak tűnik kehin fcr .
komplett önindítós dr blokkot keresek!
Új Kawasaki /Suzuki japán fékmunkahengerek első féknyeregbe.
Méretek: 27 x 28.3

Csak 1 szett van!

Amibe jó lehet a gyártó szerint:
(Front Brake Caliper Pistons Suzuki DR650SE RM-Z450 DR-Z400 DR250 DR320 DR-Z250
Yamaha YZ125 YZ250 93-02, Kawasaki KLX300R KLX650R)
Üdv !
Suzuki DR 250 vagy 350 motorkerékpárt keresek megvételre. Kizárólag önindítós, papíros érdekel !
Köszi .
Ha valaki eslő féket szerel DRZ-n lenne szives lemérni és leirni ide a féknyeregben lévő dugattyúk méreteit?
(Keresztmetszet x hossz mm-ben.)
Hello!
Drz 400 e karbulátorhoz keresnék membránt / 30 mm , a közepe 15 mm / tud valaki ebben segiteni hol kapok???
Üdv.
2008as 400 smhez keresnék gyári helyére kipufogót. Tud valaki valamit? A torok atmérő hány mm-es ha esetleg nem drzhez gyártott dobot találnék? Ilyen esetben egy kipuf gyártó cég mindenkép tud nekem összekötőt gyártani vagy vannak buktatók?
Kösz előre is.
A gyári fényszóróhoz képest több fényt ad. Helyzetjelző nincs. A tompítottnál a felső sor világít (5x3W), távolságinál mind a három (15x3W). Műszakira nyilván vissza kell majd cserélnem. A gyári lámpatestet tartó keretbe nagyjából egy órás barkácsolással stabilan be lehetett rögzíteni.

A két kiegészítő lámpát (2x6x3W) még nem próbáltam ki sötétben, de majd teszek fel képeket a közeljövőben, ha lesz időm.
Ez aztán fel lett tuningolva. . Mennyire használható a fénye? Simán belement a fejidomba, minden különösebb faragás nélkül?
Sziasztok! Túradoboz drzhez való konzollal, kisebb karcolásokkal eladó!! 16000Huf
Dr 650 R 91' be keresek első fűzött kereket 6 csavaros tárcsához és hátsó JÓ gátlót.
Sárga, piros és fehér bukógomba eladó, utolsó darabok!! 5000/szett (menetes szár nélkül) Érd: emailben: phoenix87kukacgportalponthu
Csináltam fényt.
kis lánckerék védő nincs esetleg valakinek eladó ?
köszi
165-s és 45-s az alapjárati
jah és mire figyeljek oda tipushibái ilyesmi
Sziasztok nemrég került hozzám egy suzuki drz 400 e ráadásul sm :) . szerviz igénye ,olajcsere mikor történjen + az előző gazdi nagyobb fúvókat rakot bele ezért alacsony fordulaton dadog rángat valószínű sokat kap :) valaki esetleg tudja véletlenül mekkora a gyári fúvóka válaszokat előre is köszi :)
Megérkezett végre
Sziasztok, eladó egy új X-Gear első féktárcsa DR125SM 2008-2013 évjárathoz.. Ára: 7900 pénz + posta.

Méretek:
Külső: 250 mm
Belső : 100 mm
Lyukkör : 116 mm
Furatok száma : 4

Info: lucifer0820@freemail.hu
drz400@citromail.hu