sziasztok tudnátok segíteni találtam a gépről egy régi képet drz e és fogalmam sincs mi az ott a karbin de jelenleg nincs rajta a karbi ugyan annak tűnik kehin fcr .
Üdv.
2008as 400 smhez keresnék gyári helyére kipufogót. Tud valaki valamit? A torok atmérő hány mm-es ha esetleg nem drzhez gyártott dobot találnék? Ilyen esetben egy kipuf gyártó cég mindenkép tud nekem összekötőt gyártani vagy vannak buktatók?
Kösz előre is.
A gyári fényszóróhoz képest több fényt ad. Helyzetjelző nincs. A tompítottnál a felső sor világít (5x3W), távolságinál mind a három (15x3W). Műszakira nyilván vissza kell majd cserélnem. A gyári lámpatestet tartó keretbe nagyjából egy órás barkácsolással stabilan be lehetett rögzíteni.
A két kiegészítő lámpát (2x6x3W) még nem próbáltam ki sötétben, de majd teszek fel képeket a közeljövőben, ha lesz időm.
Sziasztok nemrég került hozzám egy suzuki drz 400 e ráadásul sm :) . szerviz igénye ,olajcsere mikor történjen + az előző gazdi nagyobb fúvókat rakot bele ezért alacsony fordulaton dadog rángat valószínű sokat kap :) valaki esetleg tudja véletlenül mekkora a gyári fúvóka válaszokat előre is köszi :)
Gyújtás, tank, kipufogó, enduro kerék, teleszkóp stb