Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én úgy tudtam hogy az E üzemórás... :S
Na mi van srác!?
Mikor jössz?
Megvan a bringa! 690 SM 1 év garival!
A fekete kivitel!
Szia. 10 LE-vel erősebb az s-nél az E. És nem Üzemórás! 2004es E-nk van és 1x állítottunk eddig szelepet, semmi máshoz nem nyultunk (sa kopó cuccokon kívül.lánc+kerék+fékbetét)!
ha átszerelek sm-re E-t, a gyári első telókat lehet annyira keményíteni, hogy a gyári sm telókhoz hasonlítson?
Sziasztok DRZ-sek!
Kellene nekem 1 vagy 2 gyári index! karral együtt, nem csak a búra!
Kössz
Szia PB!
Erősebb az S-nél és az SM-nél... a gép üzemórás és nincs rajta műszerfal
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe!
Én most rendeltem 4 litert Mátéval felesbe
jó lenne!

de sose lesz jó idő
Sziasztok DRZ-sek!

Lenne pár kérdésem a DR-Z 400 E-vel kapcsolatban. Szóval ha jól tudom, akkor az E változat valamivel erősebb az SM-nél és az S-nél(javítsatok ki ha tévedek). Ezért szeretném megkérdezni, hogy az E változat üzemórás vagy km alapján kell szervizelni, valamint van e rajta gyárilag műszerfal (sebesség és km számláló)?
A válaszokat előre is köszönöm.
nem kell levenni karbit csak lehúzni róla légszüröház gumi csövét és ennyi én is emeltem rajta elég sokat
nekem hátul kettövel nagyobb 15/46 most
ez nagyon jó terepre 70-80 utazó sebesség
Szia!
Én úgy "emeltettem meg", hogy a hátsó rugó előfeszítését szakszervizben feljebb állították. Így kb. 3-4 centivel feljebb került az ülésmagasság. Én azért nem álltam neki, mert (azt mondta a szaki), hogy a karbit kompletten le kell szedni hozzá, és csak így férnek hozzá a h. rugóhoz. Azt is mondta a szaki, hogy kb. ennyi a max, mivel a villa kirugózási szöge véges, tehát nem lehet a végtelenségig feszíteni a hátsó rugóstagot, mert bizonyos szint után már nem tolja kijjebb a villát.
Na röviden ennyi.
Üdv!
S hátsóhoz szerintem felesleges nyúlni mert elöl 1 fog az hátul 3 rom erősebb lesz a motorod a végsebesség csökkenni fog
Ha az első fogaskerék fogszámát csökkentem,
a hátsóét növelem, mindegyiket csak egyel,
akkor mit várhatok a teljesitményétől ?
alkohol!
nem lehet állitani rajta
max rúgóval játszol hátul
Szesz !
Lenne egy hülye kérdésem.:
Az S-nek lehet állitani az ülésmagasságát ?
Kössz !
Sziasztok, és Szia! RMX450Z lesz a következő
ma addom ell mocimat
szerintem is ez lesz a helyzet. am kipróbáltam írok dolgokat. kösz a véleményt
Szerintem rálöksz egy védőt oszt csá.DRZ-n kívül minden hardenduronak/crossnak fordított és joo.Viszont lehet hogy kemény lesz kicsit,meg a nagy féktárcsára vigyázni kell. Egyébként ismerek olyat,aki azzal endúrózik és nincs panasz
Lehet munkám se lesz áprilistól, nem hogy GG Teszt előtti nap is kilátogattam a pályára. Lett pár újabb bukkan, és faszán le volt simítva a pálya. Persze az a része ahova én úgyse megyek
Cső Helles mi a pálya, olvastam, hogy lecsúsztál a tesztről.
Mindig csak a gálya. Lesz is dollár a GG-ra.
Most faszán megcsinálták a pályát...
Ha kicsit jobb idő lesz összehozok egy motorozást D.földváron.
LÍuyz, Patesz, Helles........DRZ-74.....DRZ07.....
Mit szólsz?