nem azt mondtam hogy leforog.. nem jól fejeztem ki magam.-... és miért olyan hihetetlen hogy gyorsabb? Kérdezz meg bárkit .. AKinek ilyen áttétele van hogy jóval gyorsabb lesz a gép... vagy próbáld ki jómagad is...
nem... épp ezért Autóval lett bemérve..
DE az mikor egy gyári SM-es géppel mentünk neki is 15-45 volt meg nekem is és siettünk... akkor 140-145-el hajtottunk... most ha egy hosszabb áttételt rakok rá akkor szerintem igen hihető... De ha nem hiszitek evvan Sorry legközelebb nem osztom meg veletek az örömhíreket
március 20.fele lesz müszaki vizsga,addig igy marad a motor ahogy most van(utcai cucc)
meglesz müszaki "visszaépitem" off roadra
utána mehet a hajtás részemröl is
Nekem volt már 13-47es áttétem!Hidd el 5.ben is fellehet vele kapni!A gyári 14-47el 4ben is feltudtam kapni most 14-44 van fent így csak 3. de havernak is ugyan ez van és ő még mindig 4.ben is felszedi hogy ka...ná be!
De erre a 180-as végsebességre én kíváncsi lennék!Nem azért hogy nem hiszek neked hanem saját tapasztalatból mert az sm szettemen először 14-42es áttét volt és úgy ment 150-et feltettem rá 15-42est mondom hátha nagyobb lesz a végsebesség erre meg semi ugyanúgy 150 annyi külömbséggel h 100as utazó helyett 110lett!Na most ebből kifolyólag nem biztos hogy megmerném kockáztatni de lehet hogy kipróbálom!5000Ft egy hátsó fogaskerék!Hátha!
180 * 0,87 = 157 km/h