Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora sisakot hordasz?
Ja és 2 tank járatás azt mondták utána lehet neki húzni
Jólvan szívesen odaadom ! már csak vennem kell egy olyan hátsó sárvédőt amin van rendszámvilágítás meg féklámpa és megfelel a dőlése a kressz szabályainak nem tudtok hol lehet ilyet venni?
na az király csak jól járasd be
tavasszal majd kipróbálnám ha lehet milyen 1felújitott S-s
Megkaptam a betéteket! Köszönöm!
Na ma készlett a gépem : prox emelt kompos dugó, tömítésszett, motul olaj, szelepállítás 41 ezer ft ingyen munkadíj és 40% kedvezménnyel! Végeredmény első érzésre nyomatékosabb , erősebb és remélhetőleg így nem fogja enni az olajat
Drz400sadam! Nekem 15-40-es áttételem volt sm-szetten. Igazad van, az utazósebesség 140-145km/h. 120-nál szinte alig pörög. a végsebesség 180, és még itt sem pörög annyit, hogy leszabályozzon, csak elfogy a Kraft!
Az a Luyz-é.
Én maradok a 14-7-nél.
Nem változtatok, inkább rakok bele egy Dyno Jet kit-et 5.000-ért.
nah kiötlöttél valamit a számomra?
Nem változott. Előre is köszönöm.
drz07 hányas kormány ez? és hányas kormányra valoo a kézvédöö tarto? ezzel küzdök 1 ideje ha 28 ra veszem lögyög,,, pedig azom van
Ez tényleg csinos.
Ha nem az van azonnal cseréld le.
Már nagyon várom.
Brutál veretés lesz.
Ha mindenki eljön aki "100%"-ra ígérte akkor 7 motor 2 quad.
épp eleget dobtam már el én is sajna
Titkos tuning? 48-as fk hátra?
Szabi!
Holnap feladnám a tartozásom!
48 kerék+2x2 védő.Nem változott ugye?
Hát igen a profiknak nem is kell.
Csak én vagyok ilyen béna és dobálom a vasat.
jójó de én úgy értem hogy tavasszal tényleg távozom :D hacsak nem esz a penész és a cibere mellé egy drz-t :D
sehová,csak itt nem leszek neten
na hova mész? :D
jha... sajna nem az...é sajna nem nagyon akad hasonló sm-es a környéken...inkább speed mindenki...
enyimét se
Nem haragszom. Egyébként szép munkát végeztél a mocival, sokkal szebb mint amikor vetted. Kár, hogy eladod, de ez tényleg nem túragép.
úgyse sokáig kell elviselni a társaságom :D