Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm akkor biztos ez a probléma akkor holnap feltöltöm 1850 re:Dhát jó lessz a nívón:D
nekem 32ezer volt hütö+dekni+váz+blokk védö 1ben postával 1üt ha jól emlékszem
Elhiszem, csa pontosabban ellene tudnom, annak függvényében döntök mit veszek még
nagyon jó árba vannak és jók
Hali!

Mennyiért árulod a drz védőcuccokat? Ami különösen érdekelne az a dekli (vagy dekni) védő, abból is az új fajta:D és a hűtővédő. De ha ezeket leírod akkor szerintem már meg se kottyan ha az összes védőcucc árát bepötyögöd Köszi
áááá nem mindenki gépel délelőtt,,, este nem jooo
köszi
motort még nem töltöttem túl soha autót igen na ott kinyomta a szimeringet nem hobbiból tesznek nívót min-max jelöléssel ugye hidegen kell nézni olajszintet,és ahogy eléri az üzemi hőfokot,amikor a motorolaj meleg,az olaj kitágul az olajszint növekszik és ha nincs hova táguljon abból lesz a galiba mérnökök kiszámolták azt hogy menyi olajat lehet beletölteni és annak menyi tágulási hely kell ha többet teszel bele kevés lesz a hely
Szeva!
Raszta cimboránknak kellene egy gy.tekercs.Nem tudtok véletlenül valakinek?
mondjuk mióta áll és nem motorozok nem csipegeti az olajat
hurá
szeretem forgatni a gépem és pl nem csak sik terepen megyek vele igy nagyob igénybe vételnek van kitéve gondolom én
inkább több mind kevesebb azért 3litert senki se töltsön bele
mi baja lehet ha több olaj van benne konkrétan 2liter
ha elmagyarázod nekem akkor ezután én is 1.85 fogok bele tenni
Cső Helles,ma mentem egy kört,de asszem emlékezetes lessz ez a szombati túra mert valahol tényleg töki ér a sár !Bele veretem a szántáson álló tavacskába és rendessen kérte az eröt az én kicsikém !
a tiéd lehet
akkor lehet hogy a nívópálcát is hülyeségből rakták bele! rajta azokkal a krixkraxokkal

de egyébként mindenki annyi olajat tesz bele amennyit jónak lát vagy amennyi van
1decit úgy is gyorsan elpöfékeli
hülyeséget is irhat a könyv nem szentirás az
szerintem felesleges többet bele tölteni mint amit a könyv előír
ha csak az olaj van cserélve a szűrő nincs akkor kel bele 1700ml. ha olajszűrőt is cserélsz akkor kb.1850ml kel bele nem kell a 2l. (nem én találtam ki a könyv is ezt írja)
SZia!

13 centihez ez a felbontás elég!

Lehet ugyan így bronzosba is, de átrakhatom feketefehérbe is.. ahogy tetszik...

Hogy legyen?
NOOZSID HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
volt benne részem elején mikor megvettem drzém az volt rajta
legtöbb sérülést akkor szereztem be már mint motoron
engem álitott meg rendör bütykösgumival semmi gáz!
rendörje válogatja legtöbb rendőr tudja ,hogyezek a motorok igy néznek ki jól
gondolj bele ez terepmotor neki dukál a bütykösgumi
én probáltam menni sima enduro guimival erdeiúton ráadásul eső után

nem kivánom senkinek milyen szar enduro gumival menni terepen