Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rev változatt? azt honnan szedted? újított grafika vagy mi ?:)

nekem a mx vs atv unleashed van meg vagy az lenne már a rev?
link

2009
Tusfürdőről már hallottam jégkorongozóknál. És én nem tudok csak sárgászöldet pökni.Jó hegyeset,hosszút
A búvárok beleköpnek, próbáld meg.
Ne fogd vissza magad, had hulljon a "férgese".
Szasztok! Megkérdem itt is:
Van valakinek tuti módszere,hogyan lehet a gagyi krosszszemüveget páramentessé tenni? Az hogy kettő párásodik de rohadtul,kicsit sok(k) nekem
nekem ez is megfelel megvolt a rev változat is de az akadozott pedig az nagyon állat volt
hát jóvan vas igen,de erös is meg ez volt itthon
kár,hogy PCre abbahagyták a sorozatot :( konzolon elég durvánnéznek ki az új részek csak azokból meg kiszedték a pro fizikát :(
DJzsozso hahóóóó,neked megvan a kód a mx vs atvhez amivel minden elérhetö lesz nekem megvan
amiket adtál a játékhoz plussz motorok,azokat hogy lehet bele rakni játékba hiába másoltam be data mappába
néhány kép a játékból
Igyekszem!
Majd csak
Vaaas?Az nehééééz!
Ha nem lesz vizesárok K.majsán akkor biztosan nem.
igen arra persze,túl vékony a spray és nem nyújt sokáig kenést inkább amihez hozzálehet férni azt bezsirzom
ez több ponton zárodó ajtózár vasalatból van,iszonyat erös és nem korrodálódik levolt már tesztelve,birja a strapát
Gondolom a spray-ra gondolsz... Mert a szerkezet állítólag jó, én nem használtam
Szeva!
link

Ő az ATYÁNK!

OFF-os
Tudom!Jóó!Már én is agyaltam rajta.Én középre gondoltam 12 es alu+a két végében M6-os tőcsavar,ezeket hajtanám be a csavarok helyett.Így megtámasztaná egyik a másikat.
A tiédnél a lemez szerintem lapjára könnyen hajlik.
Rendben elmegyek.. Majd felhívnálak előtte.. Viszont most megyek mert holnap műszaki vizsga, és rutin vizsga. Jóéjt mindenkinek
itt vannak a müveid hütövédöt meg tuningoltam 1kicsit alul!összekötöttem igy merevebb lett
én vagyok a mendei srác aki odament hozzád szolnokon a drz kupán a rajtvonalnál
Hétvégén!
ha lúd akkor legyen kövér nem lényeg a csavar annyira
de jó lenne ha meglenne
Neeem is igaz!
A kerékkel,meg a dekli védőkkel már megvárom a drz-kupát,mert különben lehet,hogy el se jöttök!
húú na a csavart nem tudom, a mostaninak a csaarjai tuti megvannak de szer annak a csavarjai is,de még a végén a fél motort is hozzáalkudod