Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendben,holnap rakd fel a képet róla lesem majd
csavarok megvannak hozzá
Mondjuk amilyen f*s idő van meg amilyen jók az utak asszem egy darabig nem kell motorozni... :S pedig már mennék... tesztelném az új áttételt
A festés az nem lényeges... majd megoldom itthon.. Ahogy beszéltük is a telón... És mikor mehetek érte?
Szilvitől hallottam hogy a DR-Z fórum alapításának szerves része voltál.
hát ezzel már majdnem meg is barátkoznék ezzel az árral de holnap csin róla képet elküldöm e-mailbe megnézed és meglátod h télleg zsír és azér mert én korrekt vagyok na meg h kollégák vagyunk ezért Te is és még megtoldod 1 hangyafasznyival és megegyeztünk,hogy mind2-en jól járjunk
Amit én rendeltem nem kell lefesteni küld nyugodtan.
Ne polírozz!Milyen alapító?
Isten hozta körünkben alapító atyánkat.
Régen jártál felénk.
Jajjj-el is felejtettem! Kész van!Csak festeni kellene elvinni.
mivel ez neked fölösleges "LOM" és DRZ kollégák is vagyunk tehát 3000
"a Motorosnak és a kakukknak semmi köze nincs egymáshoz"

jajj... a fiának a tel száma kellett volna? mert mind a 2 Ferenc... na mind1.. ha megoldódott akkor oké... bocsánat :( Lánckerék ügyben mi a helyzet?
persze ha kell elpostázom képet is küldök ha kell,de vacsi új,mert mikor megvettem rögtön levettem róla
Az ára, tudod mennyibe kerül boltba és 1 reális árat ami mind2-nek jó megbeszéljük
"A Motoros nem Motorosnak, hanem embernek születik, késõbb alakul át Motorossá, ebben hasonlít a kakukkhoz, bár kakukkolni nem szokott. A kakukk sem szokott motorozni, ebbõl következik, hogy a Motorosnak és a kakukknak semmi köze nincs egymáshoz azon kívül, hogy egy másik faj neveli fel kicsinyeiket. Az viszont biztos, hogy a Motoros az emberbõl fejlõdik ki, tehát Charles Darwin (1809 - 1882) elmélete alapján nyilvánvaló, hogy a Motoros az evolúció következõ, egyszersmind legfejlettebb lépcsõfoka."

KAKUKK kollégának most loptam ezt 1ikötök adatlapjáról
Semmi baj!Megkaptam,az idősét,de az is elég volt.Köszi!
ismerem ezt a szerkezetet,majdnem megvettem
de aztán mégse viszont bowden sprayt igen
szart se ér
el tudod postázni ha meg akarom venni meg 1képet majd ha lehet róla mégis 1irányárat mondhatnál,legyen minek lealkudnom a felét (csak VICC)
akartam én venni ilyet ennó suzuki kereskedésbe,de elvették kedvem
Szia Trobee!
Bocsi de múltkor elfelejtettelek visszahívni.. :( a Tel számot megkaptad?
Jobb,ha ki se próbálod,mert szak.szilárdsága sokkal rosszabb,mint a motor láncoké.A másik:megfizetni se tudod.
Bocs-de az élelmiszer iparban dolgozok,egy pár métert már láttam a 10 év alatt.
Sziasztok! Rég jártam itt sajnos közrejátszott minden.. Na de itt vagyok :P
DRZ07 te biztos láttad a DRZ-met... én láncvédő nélkül vittem műszakira... és átment.. mivel az én mocimon a tartója sincs meg.. :S Az előző tulaj lekaszabolta és csak annyit tudtam hogy felpolíroztam a helyét.
Helló "DRZ07" ha komolyan érdekel eladom nem nagy pénzér,nekem van 1 felesleges,ami nálam maradt régebben
Akit esetleg érdekel egy patyolat DR 350,az ne legyen rest,írjon
Talpon+Babod?
link

ő lenne a kis okos...
Tényleg sokkal jobb lett