hát ezzel már majdnem meg is barátkoznék ezzel az árral de holnap csin róla képet elküldöm e-mailbe megnézed és meglátod h télleg zsír és azér mert én korrekt vagyok na meg h kollégák vagyunk ezért Te is és még megtoldod 1 hangyafasznyival és megegyeztünk,hogy mind2-en jól járjunk
persze ha kell elpostázom képet is küldök ha kell,de vacsi új,mert mikor megvettem rögtön levettem róla
Az ára, tudod mennyibe kerül boltba és 1 reális árat ami mind2-nek jó megbeszéljük
"A Motoros nem Motorosnak, hanem embernek születik, késõbb alakul át Motorossá, ebben hasonlít a kakukkhoz, bár kakukkolni nem szokott. A kakukk sem szokott motorozni, ebbõl következik, hogy a Motorosnak és a kakukknak semmi köze nincs egymáshoz azon kívül, hogy egy másik faj neveli fel kicsinyeiket. Az viszont biztos, hogy a Motoros az emberbõl fejlõdik ki, tehát Charles Darwin (1809 - 1882) elmélete alapján nyilvánvaló, hogy a Motoros az evolúció következõ, egyszersmind legfejlettebb lépcsõfoka."
KAKUKK kollégának most loptam ezt 1ikötök adatlapjáról
el tudod postázni ha meg akarom venni meg 1képet majd ha lehet róla mégis 1irányárat mondhatnál,legyen minek lealkudnom a felét (csak VICC)
akartam én venni ilyet ennó suzuki kereskedésbe,de elvették kedvem
Jobb,ha ki se próbálod,mert szak.szilárdsága sokkal rosszabb,mint a motor láncoké.A másik:megfizetni se tudod.
Bocs-de az élelmiszer iparban dolgozok,egy pár métert már láttam a 10 év alatt.
Sziasztok! Rég jártam itt sajnos közrejátszott minden.. Na de itt vagyok :P
DRZ07 te biztos láttad a DRZ-met... én láncvédő nélkül vittem műszakira... és átment.. mivel az én mocimon a tartója sincs meg.. :S Az előző tulaj lekaszabolta és csak annyit tudtam hogy felpolíroztam a helyét.
csavarok megvannak hozzá
Régen jártál felénk.
Az ára, tudod mennyibe kerül boltba és 1 reális árat ami mind2-nek jó megbeszéljük
KAKUKK kollégának most loptam ezt 1ikötök adatlapjáról
de aztán mégse viszont bowden sprayt igen
szart se ér
akartam én venni ilyet ennó suzuki kereskedésbe,de elvették kedvem
Bocsi de múltkor elfelejtettelek visszahívni.. :( a Tel számot megkaptad?
Bocs-de az élelmiszer iparban dolgozok,egy pár métert már láttam a 10 év alatt.
DRZ07 te biztos láttad a DRZ-met... én láncvédő nélkül vittem műszakira... és átment.. mivel az én mocimon a tartója sincs meg.. :S Az előző tulaj lekaszabolta és csak annyit tudtam hogy felpolíroztam a helyét.
ő lenne a kis okos...
Tényleg sokkal jobb lett