Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néhány kép a vasárnapi motorozásról:
Itiner: 10 méteres erős emelkedő, vége dob.

A többit itt találjátok.
tessék az enyém is eladó
drz S K6
nekem a tapadás a lényeg szárazon főleg, csak gondoltam ezzel a mintázattal terepre is jó lehetne... de akkor marad majd a slick választásnak... terepre meg majd jön az enduro szett ha lesz "kedvem"rá
köszi a tanácsot, akkor ilyet nem veszek... akkor inkább vmi vágott slick ami még szóba jöhet nekem...
Balatonpart Siófoktól nem messze.
Bepisilsz annyira jó.

A képen a "mászókás" rész látszik, de van egy erdei húzós enduró pálya is. Kidőlt fák, árkok, szilkás domb oldalak, szűk kanyarok, csúszós avar.
Ezt nem szabad kihagyni!
BUÉK minden DRZ-s kollégának, bár már jan. 4-e van....
Sok és balesetmentes motorozást 2010-re mindenkinek!
Kérdésem, hogy nem tudtok-e normális, nem leharcolt állapotú eladó S-et, egyik haverom akar venni RM helyett. Minden infót köszönök a nevében is.
Üdv!
ja értem akkor...bocsi...nem gondoltam volna róla
Valóban nem az. De aszfaltos tapadás szempontjából sem kéne hogy az legyen!
A sima utcai Heidenaut nem tudom hogy milyen mert azt nem próbáltam. Az "eső"gumijukat (ami "mellékesen" vizen életveszély) viszont igen, ezért mondom hogy SZAR! Annál egy használt (márkás) túragumi 8-10e Ft-ért ezerszer jobb vétel: lehet hogy nem tapad az sem annyival jobban, de legalább nem kopik el 1500 km alatt...
Eladó Drz400s/sm kipufogó gyári 17 000ft 06 20 352 6461
De nem egy kategória egy SM esőgumi megy egy krosszgumi
Nem értem mért szóljátok le. Max az szólhatja le akinek ilyen van és rossz tapasztalata van vele kapcsolatban...Nekem Heidenau SM gumim van 150-es a sima utcai, nem ilyen SM eső gumi, de ilyen városi cirkálásra, túrázásra simán jó tizenpárezer forintért... én pályán nem használtam, ott nem tudom mennyire állja meg a helyét....de sima hétköznapi használatra simán jó! És sztem ez a gumi is jó, csak valamivel puhább lehet...szerintem..
ez milyen karbiba való?
Pl. hogy egy krosszgumi jobban tapad ennél?
Ennek ellenére ugyanolyan gyorsan elkopik mint egy sportgumi...
Levegő csavar ITT! TRobee többet tud mondani róla
Nagyon jónak tűnik!
Hol van ez a hely?
Jaja, ez nekem is bevált. Bár én ezt akkor csinálom, mikor nincs beindítva a gép ilyen időben úgy 1-2 hétig. A múltkor sem akart röffeni többszöri tekertetés után sem, ezért leeresztettem a karbi tartalmát, aztán szinte pöccre röffent. jéghidegindításnál eddig nekem bejött.
Nekemis volt ilyen hogy nem nagyon akart menni,de ha ráadtam a szivatót meg teljesen jó volt! És le kellett ereszteni a karbiból a benzint: a kis leeresztő csavar elforgatásával zárt benzin csap mellett a kifolyón kifolyik a benne lévő benzin+víz...Csavar meghúz, karbi teleenged és már kész is...egy kis víz ment a karbiba, de annyi hogy nem is látszódott miután leengedtük,de mégse akart menni...
mi vele a gond?
Lehet hogy felmegy, de ha nem akarsz kibaszni magaddal ezt a szart elfelejted nagyon gyorsan! Pénzkidobás...
sziasztok, ez szerintetek felmegy hátra a gyári sm felnire?
Heidenau K73 160/60-17, index: 69H TL
no további szép estét
vége a szünetnek
jó tudom, együtt érez
Nem röhög. ( )
jó is az
Nagyon kedvesek voltak a vendéglátóink, tüzet raktak, forralt bort, és teát főztek.
Én voltam a sofőr.......a tea is nagyon finom volt