Jó motor az S nincs vele nagy probléma,endurózásban nincs hátránya max néha a súlya
Cross pályákon vagy ahoz hasonlókon nem jó vele menni én azt vettem észre,biztos azért van mert 140kiló és 40lóerös
a pálya melletünk télleg ajándék,itt tanultam meg az endurózás alapjait(senki nem szól miatta környéken)
itt nyugottan próbálkozhattam ha bajom lett volna közel a segitség
vannak komoly partfalak rajta meg szakadék is van
estem jópárszor már ezeken a helyeken
és sokat melóztam vele hogy motorozható legyen a terep
majd csinálok videót még a többi részröl is meg képeket
a videóimon sokszor én nem vagyok rajta mivel 90%ban én videózok
de attól függetlenül én is mentem azokon a helyeken néhány kép a pályám fölsö részéröl nem nagyszám de jól eltudok motorozni
Oké kösz. majd megnézem őket.
Szívesen. Holnap feladom akkor. Majd írj ha megérkezett.
Most kisütött nálunk a nap de nincs több 1 foknál. Haverék elmentek a Bakonyba az Almáékkalmeg Tihiékkel assezem..
Nekem délután meg havernál favágás, megyek majd segíteni.
Múlkor jól ki..sztál velem nem is mondtam. Hajnali 3 ig néztem a videóidat , nem tudtam nem végignézni őket. Marha jók, nagyon ügyes vagy , meg a többiek is. Kár hogy nálunk nincsenek olyan feljárók minr nálatok. A katlan az nagyon tetszett, nem is értem hogy tudsz aZZal AZ s -el így menni.
Ami a házatok mögött van az kéész, ajándék basszus.
Na Szeva!Köszi a videót megnézetem , áá nagyon zsír, 1:38 -nál ahogy esett a jóember én is úgy szoktam nyalakodni. Múltkor elakadt a lábam a kormányba aztán hason csúztam a 20cm es takonyba. Nem bírom ki idegileg az akkora ratyit amúgy. Na figyu papa , küldd a címedet , mert megírtam neked az mx vs atv! látom elég komoly hírt verettem a játéknak mert azóta sok helyen erről beszélnek..
Nálunk 0 fok van , pedig már marhásul motorozhatnékom van,
amúgy +tank félig volt csak