Szia!köszi az aggodalmat.
Mindig így mosom, még soha nem volt gond. Sőt mással szerintem le sem jönne a ganyéé.
A motor meg , kérdezte már más is, de helyzet az az hogy kp ban vagy csere mociban 500ezer , plusz a hitel ami 250. de 2 éven belül persze többen fizetsz vissza mert hát mégis csak banki hitel , igy 390 lesz, amúgy 700 ezerre tartom. Igy már annyira nem zavaró?
Egyébként már megbántam hogy meghírdettem mert annyi értelmetlen buta ember hívott fell hogy az már fáj. S-es drz akrnak cserélni meg hasonlók.
Jó a gép, de sterimobbal nem tanácsos mosni a gépet...ha csak a kényes helyeken vigyázol...Vannak erre Győr fele jó enduró terepek úgy láttam...el kéne jönni nekemis egyszer errefele....meg láttam véletlenül a hirdetésed és picit szurja a szemem...nem kötekedésképp ám,de sztem marha drágán adod,így sose veszik meg...sztem az ár akkor reális ha nem lenne rajt még plusz hitel(kb 300e Ft...mert igy olyan mintha 1.050.000 lenne nem?)de amikor tavaly motort kerestem már akkor láttam jó állapotú 2004es E-t 750ért. na mind1 ám bocsi h ezt megemlítettem csak igen szúrta a szemem...
BÚÉK mindenkinek!
Sziasztok Rég jártam erre.BOLDOG ÚJÉVET az összes DR és DR-Z s kolegának. A himba zsirzásánál meg szerintem érdemes kiszerelni a lengőkart is.Ott is van tűgörgős csapágy.Nem tart sokkal tovább a szerelés,és arra is ráfér egy tisztítás + zsirzás
CSak annyi whisky lesz estére? :D akkor el sem megyek
És Igen. Boldog Új Évet Kívánok minden DRZ-s kollégának :D Jó volt ma találkozni egy párral :D csak kár hogy csúszott az út :D SM-el :D
Gyakorlatilag a himbát szét kell szedni. lapozz vissza asszem Drz07 rakott fel képet róla. Felteszed a mocit bakra, kitámasztod a lengővillát, pl kerék alá teszel valamit hogy tehermentes legyen, aztán kiszeded a csavarokat himbából. Csapszeg ki, tisztítás, pucolás, aztán zsírt neki ami belefér.
De vigyázz, én úgy jártam hogy a tügörgők kiestek , a csapágyból olyankor szopacs mert egyenként kell visszarakni ..
Jó meló.
szevasztok! ezzel a himbazsírozással kapcsolatban nekem is lenne egy kérdésem nekem is S van a kérdésem hogy pontosan itt mit is hol is kéne szétszedni-zsírozni mert még nekem se volt szédszedve zsírozva és már valószínűleg kellene
Boldogot
B.U.É.K. az összes motoros sorstársnak
Mindig így mosom, még soha nem volt gond. Sőt mással szerintem le sem jönne a ganyéé.
A motor meg , kérdezte már más is, de helyzet az az hogy kp ban vagy csere mociban 500ezer , plusz a hitel ami 250. de 2 éven belül persze többen fizetsz vissza mert hát mégis csak banki hitel , igy 390 lesz, amúgy 700 ezerre tartom. Igy már annyira nem zavaró?
Egyébként már megbántam hogy meghírdettem mert annyi értelmetlen buta ember hívott fell hogy az már fáj. S-es drz akrnak cserélni meg hasonlók.
zsir mi
Ma kiráj volt a pini! kár h nem motorral voltam
BÚÉK mindenkinek!
engedelmetekel egy utolsu off-ot idénre ha valaki uná a motorozást bár nem lehet meg unni de azért ez se rossz ,
És Igen. Boldog Új Évet Kívánok minden DRZ-s kollégának :D Jó volt ma találkozni egy párral :D csak kár hogy csúszott az út :D SM-el :D
De vigyázz, én úgy jártam hogy a tügörgők kiestek , a csapágyból olyankor szopacs mert egyenként kell visszarakni ..
Jó meló.
Sár volt rajtuk rendesen.