Pedíg úgy mókás a történet, ha tö...ig érő sárban merül le az aksi.
Megjegyzem 2 éve nyúzom a vasat, télen fűtetlen garázsban áll, de mindíg pöccre indult.
Bezzeg a b..zi KTM-en volt berugókar, és mégis 300 x kellett megrúgni.
Felvet a pénz Helles koma, vagy csak le alkarod alázni a társasdágot az új paripával.
Átugratni a fejünk felett, meg televerni sárral a kollégákat az menne mi?!
DRZ07-nem csak utcán használom,és hogy őszinte legyek nem igazán bízok az önindítóban!
Nagy Dávid-köszi a válaszod,de egy kérdés...a kuplungot nem kell megvariálni vagy cserélni?
Köszi!
Sziasztok!
Nekem egy DRZ SM-em van.Ma délelőtt hozzányúltam a karbimhoz és pehhemre kb 15 lőerővel gyengébb lett a mocim.. Mit rontottam el? Tud vki segíteni?Előre is köszönöm!
szevasztok az egyik haveromnak kimen a cr-jéböl(93) a cdi kellene neki 1 aki tud vagy tudja hollehet ne beszerezni és persze nem csilagászati áron az jeleze már itt a fórumban köszönöm
Hát bocsiii, nem szóltál. Majd én leszek ott az őr és minden nap kiülök, hátha arra jár valaki
Tegnap amúgy az erdő másik részében sétálgattam a vadállatommal (kutyu) láttunk motor nyomokat a sárban
hellóka
én teljesen biztos vagyok benne hogy karbid nézd át
mert rájöttem én is
hogyha a keverékálítót betekerem akkor durrog
vagyis kevesebb benyát kap
azért alacsony fordulaton gyengébb és ezért torpanhat meg
és szerintem ez a baja a tiédnek
Megjegyzem 2 éve nyúzom a vasat, télen fűtetlen garázsban áll, de mindíg pöccre indult.
Bezzeg a b..zi KTM-en volt berugókar, és mégis 300 x kellett megrúgni.
Átugratni a fejünk felett, meg televerni sárral a kollégákat az menne mi?!
Nagy Dávid-köszi a válaszod,de egy kérdés...a kuplungot nem kell megvariálni vagy cserélni?
Köszi!
Nekem egy DRZ SM-em van.Ma délelőtt hozzányúltam a karbimhoz és pehhemre kb 15 lőerővel gyengébb lett a mocim.. Mit rontottam el? Tud vki segíteni?Előre is köszönöm!
Kell hozzá berugo kar és tengely.
Az új kb 90e ft.
Használtan 30e körül van ha lehet kapni.
Új ban tudok segíteni.
üdv.
suzuki.com-on 8399 usd. Gondolom ennél jóval többért lehet kapni itthon...
Tegnap amúgy az erdő másik részében sétálgattam a vadállatommal (kutyu) láttunk motor nyomokat a sárban
De ha nem hát nem.
(ma is unatkozom)
én nem a nevedre gondoltam a P nappal, hanem arra, hogy a te napod van és ha belegondolsz, az volt
én teljesen biztos vagyok benne hogy karbid nézd át
mert rájöttem én is
hogyha a keverékálítót betekerem akkor durrog
vagyis kevesebb benyát kap
azért alacsony fordulaton gyengébb és ezért torpanhat meg
és szerintem ez a baja a tiédnek