Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Tavasszal érdekelne.
Persze. Vidd szervizbe, máskor meg ne tekergesd el ha nem értesz hozzá!

Viccet félretéve. Régebbem valaki rakott ki linket manualhoz (S/SM), keresd vissza! (Sajnos nekem már nincs meg a link.) Abban talán látszik, hogy mi hova.
Eladó új K&N airfilter 2506XD a következő motorokhoz jó:YAMAHA YZ450F 450/250/125(2005‘06‘07‘08‘09‘)
SUZUKI RMZ450/RM 250/125
06-30-864-8607
Csá!tegnap elvoltunk bányázni egyet , össze volt fagyva a talaj úgy ,,, kész volt, beton kemény volt. Nem tudom tegnap mi volt velem, meg az azelőtti motorozás is olyan volt , hogy nem ment... 2-3-ba pötyögtem végig. Csúszkáltam jobbra-balra,
Meg 1-3 fok volt. nap végére nem tudtam behúzni a kuplungot sem. A család krakkon volt hétfőn , kiderült Keresztapám gégerákos.
Úgyhogy fejben sem voltam tegnap ott. Hülye haverom meg megint bement a fák közé 40cm fákon át megint, én meg bekattanok az olyan helyektől. Rám jön a para vagy nemtom, töltésen meg megálltunk ugrani. Egyszercsak megjelenik egy zöld suzuki, kiszáll az uriember, mondja vizügyi hatóság....
na bassza meg. Normálisan megkért húzzunk a f...ba!
Lehet egy időre szüneteltetem a motorozást.Nem tudom mi lesz.
Szép a drz-d vázze , nem semmi design.
Van robogó, meg robogó és itt-ott látni robogót is.
Ebből kicsi, nagy, széria és széttuningolt is van bőven. Aztán persze elvétve, de látni nagyobb gépeket is. Azok inkább speed és chopper gépezetek. Pedig azt hittem, hogy a nagy vasakból lesz sok. De itt a robogó afféle városi cirkáló. Hasítanak vele mint a szél. Nem normális ahogy közlekednek.
Csinálok majd pár képet útközben. Nemsokára indulunk egy kis tengeri pecázásra. Na nem mint a nagyok, mi csak a mólóról....szolidan.
22fok az valóban jó itt minden havas taknyos,este esett ilyen hóféleség pedig már majdnem felszáradt a pálya melletünk
ha drz nincs akkor milyen gépek vannak
Az idő mindenképp jobb..
Igaz, a tél az itt is tél. Mindenki nagykabátban, sapkában. Mi csöppet kilógunk a sorból. Pólóban nyomjuk, nekünk a 22 fok, az már meleg.

Irigykedem a helyiekre, mindenki motorozik. De DRZ -t még nem láttam
az igen ott biztos jobb most
Igen. Itt.
Utóbbi időben ki se látszódtam a munkából.
Most viszont pihi és nyaralás-telelés van.
Így most tudok fórumozni is. Igaz, korlátozottak a lehetőségeim. Spanyolországban nem könnyű ingyenes WiFi hálózatot találni..
Halihó!
Tud valaki drz-sm karburátorral kapcsolatba segíteni?
hát saralni nem megyek vele az tény,de csak idén
amúgy mászkálok vele erre arra a "városba"
Akkor OK
Mert szinte egy szó sem igaz az írásból Na de téma lezárva. Itt ez OFF.
Ha valakinek kell esetleg Yamaha WR450-ből való Excel cross kerék, keressen. Mail az adatlapomon.
Forgalomba helyezhető?
csak hát idén nem nagyon akarod már elővenni a motort
más nagyon nincsen mondjuk rendszám nincs rajta
szabad a rablás
De nem motorral
ha változna a program és rablássá válna akkor csörges meg
megyek én is kell a piz vaze
a fene tudja mi lessz még ebből
azért ennyire ne parázzatok már
most bankot rabolni mentek vagy motorozni
szilveszterkor csak nem baszogatják a "sárgamotorosokat"
ezt az infót honnan tudod vagy csak úgy belökted
De mivel a jaggelók is olvassák ezt a fórumot ,így többet nem mondok !
hát én pont attól szarok h halesznál lesznek
meg tán átkell menni a felüljárónnis v mi?
ha haleszig eljössz akkor onnantol nem kell fosni