szép de hogy van szíved crosspályán kínozni
meg órákon keresztül ahogy mondtad
nekem rossz érzésem van amikor ugrálok vele,mindig eszembe jut
hééjj ez nem erre való
Erdei úton nem para. Bár ott sem annyira , úgy vagyok vele mint te. Krossz pályán meg pff. 450-es crf-el tudott haver lehagyni, ott meg erő meg súly különbség van. Meg egyéb is. Mondjuk akikkel motorozok E2 -E3 szinten mennek. Volt itt nem messze Pannonhalmán Suzuki tesztnap, 4 en voltunk drz-sek. Olyanok akik gyerek koruk óta motoroznak. Én voltam a leggyorsabb, meg én tudtam menni a legtöbbet A nagyasztalon kívül megurok mindent. Mondom az idei cél a nagyasztal ,rendesen.
Tessék - Pannonhalma még nyáron.... de szép is volt.
jaja biztos gép a tiéd,télleg foglalkoztál vele nem csak lelaktad
ha kp-es lenne a gépem már rég eladtam volna
és már más lenne helyette
nem azért mert baja van,hanem azért mert az ember mindig újabra vágyik és feljeb lépni 1szintel(motor/quad)téren
én erdöbe amikor a többiekel motorozoknéha úgy érzem magam mindha verseny lenne és próbálok hajtani mind állat
ami néha összejön néha meg nem
Csak annyi hogy haverom endurózás címszóval bemegy olyan helyekre ahova gyalog sem nagyon lehet haladni. Egy perc után.. faátugrálás(40cm fekvő fák) meg,beláthatatlan szakaszok.Ahol csak leveles talaj van , út sehol. Nem is tudom elmesélni. hasonlók ... rám jön a para. De úgy hogy beszűkül a látásom , ver a szivem mint a marha. Tudom kib..tt gáz de ez van. Pályán meg. bányába semmi gond.
Quad?, te vérbeli drz-s vagy , egy hétig élveznéd aztán csá.
De te tudod.
Az én motorom. Mit mondjak ez az ára hogy ne nálam legyen.
Nézdd , kpban vagy értékben 520 ezer forint, plusz a hitel ami 390 ezer (ez kamatos) amit , 2 év alatt kell letörleszteni., 15ezrével. Ha nekem lett volna ilyen lehetőségem előtte kapva kaptam volna rajta. gyári és megbízható ,aki megveszi csak nyer vele. Látod én nem hanyagolom el. Majd eljön érte a "gazdája"
tudsz segiteni majd jól emlékszem te csináltad már
mikell hozzá
meg órákon keresztül ahogy mondtad
nekem rossz érzésem van amikor ugrálok vele,mindig eszembe jut
hééjj ez nem erre való
Tessék - Pannonhalma még nyáron.... de szép is volt.
kopik is inkább a lelkem kopjon ne a gumi
még a mondás is igy van ha jól tudom
vagy mégse
ha kp-es lenne a gépem már rég eladtam volna
és már más lenne helyette
nem azért mert baja van,hanem azért mert az ember mindig újabra vágyik és feljeb lépni 1szintel(motor/quad)téren
én erdöbe amikor a többiekel motorozoknéha úgy érzem magam mindha verseny lenne és próbálok hajtani mind állat
ami néha összejön néha meg nem
Quad?, te vérbeli drz-s vagy , egy hétig élveznéd aztán csá.
De te tudod.
Az én motorom. Mit mondjak ez az ára hogy ne nálam legyen.
Nézdd , kpban vagy értékben 520 ezer forint, plusz a hitel ami 390 ezer (ez kamatos) amit , 2 év alatt kell letörleszteni., 15ezrével. Ha nekem lett volna ilyen lehetőségem előtte kapva kaptam volna rajta. gyári és megbízható ,aki megveszi csak nyer vele. Látod én nem hanyagolom el. Majd eljön érte a "gazdája"
csak érdeklödök
erre esély kb 9.2%
hamar kikészülnénk!
Gumit akarsz venni?
Jövőre már vaddal jössz utánunk
ez vicc
nem volt hatalmas rádiusz rajta
hanem csak csökkent a gumi magasága
vagy rosszul láttam