Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi mennyibe kerül? köszi
Hali
van pár cucom eladó.
1db gyári Sm elsö féktárcsa 310mm/4mm hibátlan
1db Hátsó féktárcsám E 250mm /4mm hibátlan
1db komplett átétel 15/41 fogaskerék láncal 520 Hibátlan állapot.
Bármi kell irjatok.
Ja és 1db elsö sárvédö E tipos.
üzemórás
10h olajcsere
NGK CR8EIX irídium gyertya eladó!
(természetesen új és nem csak egy van)
Nagyvas.hu-n 4 rongy,én ez alatt adom.
Akit érdekel,jelezze.
A DRZ 400 E is üzemórás, nekem azt mondta a Full Gas szerelője, hogy 10 üzemóránként olajcsere, 60 üzemóránként dugócsere „elvileg”. De beleraktam, az utolsó olajcsere óta, már az enyémbe 3000-et, és még semmi baja. Le is kopogom.
Deadbull!

Én nem ajánlom az RMZ-t endurozni.Nekem van Drz-m és egy 250 Crf-em. Az RMZ üzemórás, és hát, ha elmész egy nagyobb körre a haverokkal, egyből beleraksz 5-6 üzemórát.Nem tudom a felújítási időket, de szerintem kb 80 óra után dugó és hajtókar csere.
Aztán a tankja se nagy, nincs önindító, minden megállás után rugdosni kell.... Fa törzset keresni,hogy le tudd támasztani...stb Ezeket tapasztalatból mondom,körülöttem mindenki szívott ezekkel, én meg felrugom a kitámasztót a DRZ-n ,ráülök nyomom a gombot és már mehetek is.
Kicsit DRZ
lehet venni 3200 ért de az kb biciglire valo
én 5200 vettem alu crosskormány,gondolom jo drz re is neke mbevállt.
Trobee volt!
Sziasztok. Nem tud Valaki "04-es DRZ-E-re való tuning kipuff rendszert, vagy dobot összekötővel használtan? Üdv P
Szia(sztok) !
Látom tied a 69-es, enyém a 67-es
Hali mindneki!
Régebben hírdette magát valaki eladó alu hűtőmerevítő, haspáncél stb...!Na ki volt az?
Szeretnék venni hűtőmerevítőt és ő úgyemlékszem 10ezret mondott rá az meg elég jó ár lenne érte!Ha valaki tud segíteni jelezze kérem!
próbáld motoros boltban
10-13 körül már kapsz jót
SoS!
Kormány kellene pici DR mocimra! Valakinek van eladó?
Valami strapabíró kellene, ami nem hal meg az első eséstől
david0330

hát ha a gyertya takarítás után újra ad szikrát, akkor valszeg főtengely szimeringes a géped, az 50 es keverék pedíg szerintem eléggé szegény neki.... inkább adj neki 33 ast és meghálálják a kopó alkatrészek

ezt irta haverom rá
huuu ved meg ennyemet
Halihó...kéne, ja, mert a BKV-val nagyon tele van már a faxom
szia

RMZ krosszpályára való főleg egy 250 amit utcán szarrá pörgetsz majd széthullik (mert nem arra használod amire kell) aztán meg szidod a 4t mint a sok luzer aki endurozik krosszmotorral.

Nekem kx250f van ami ugyanaz, a pályát szereti arra való.

Ha utcára is akarod akkor endurót vegyél (exc, RMX, xr, drz)
ja és 500ért 2005-ös lehet egy nagy szervizzel kellene kezdeni.
hallo hogy vagy?mocit veszel meg egyet?
deadbull,
nekem nem ajánlották a 250 4t mert sok gond van vele és hát nagyon drága(idézem:"akkor vegyél olyat ha már dolgozol"
am én is olyat akartam suzuki rmz 250 végülis az lett belöle csak az rmzböl elhagytam a z betüt.
am crossra sztem nem is lehet rendszámot tenni vagymi...merthogy a rendör megbasz,vhol olvastam...
ha utcán is használnád akkor vmi endurocrosst vegyél pl exc ec wr drz stb.haverom amit vett exc 200 azt is utcán használták,ö terepen.
Am én 2t vennék sokal olcsobb a fenntartása!
Népligettől indult a busz, 3:50 percnek volt írva a menetidő... de már a Határ útnál érdekesen csörgött zörgött a busz. Kalocsán átültettek mindenkit a bal oldalról jobbra-előre és közölte a bácsi, hogy nem biztos az érkezés Bajára
De ami legjobban tetszett, az a pici tábla a vezető mögött:
"Váltsa meg bérletét nálunk, mi garantáljuk, hogy nem marad le SEMMIRŐL "
Szépen kihangsúlyozva, smile meg minden... tényleg nem maradtunk le semmiről, csak éppen az egész napról, de nem vész
Nem tudom mennyit fogyaszt. Nem az enyém De ari kis dög
Egy ilyen felszereltségű 400 E jó lenne nekem is
Helo!
Mivel nem találok RMZ topikot ezért itt próbálkozok.
Egy RMZ250 4t-n gondolkodom hogy veszek.De sok kritikát kapok hogy az nem lenne jó nekem mivel én igaz hoyg cross gép, de pont ott nem használnám, viszont minden máshol igen. (erdő, hegy, terep, aszfalt)
Amit venni akarok az rendszámos, akkor ezek szerint lehet rá lámpát tenni(gondolom én).
DRZ-t nem akarok venni mert nehezebb, a többi márka meg nekem már drága. 500-ból vennék egy 250 4t-t 2005-öst, a többi 4t meg 700 (2005ös).
Véleményetek érdekelne!
Előre is köszönöm!