Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most már minél előbb kérjük a képeket
huuuuuuuuuuuu azt látad volna ott sikitozál volna mint
tini fiuk a sörös hütö elöt
én se szivesen jötem el onnan csodálkoztak is hogy egy kicsit hosszura sikeredet ez a kiszállitás meg a vissza út is
mazoista vagyok
na azt nem! utálom mint állat ku....anyát mármint gyének
amugy én se nézem mert igy is elég buta vagyok
jóbb a neten logni akkor okosabb leszek
Jó estét
messze még a hétvége
ne fájdítsd a szívünk
én nem nagyon tévézek tv elbutit
gyözikét néztem annó
lemenni fénképezöt fölhozni (memoria kártyával szenvedni) mert szar -aztán feltölteni a gápre aztán meg ide
most ne kivánd ezt tölem
mindjárt kezdödik különben is a Benkö
de igérem felrakom a közel jövöbe
amugy szerintem nem adja vissza a kép az élö látványt
mert az nagyon király volt kaptatok fel-le és sok fa medrek katlan ragozam
hátkösz
képeket de azzonal
ha van cbr 600 Ak-val akkor kell drznek is lennie amugy a multkor láttam egyet de megvették
rosszhoz meg még több
ma Veröc felé jártam olyan enduros helyeket látam
de jó lenne ott motorozni majd töltök fel képet ha nem leszek lusta felrakni a gépre
robot
á még nincs vége,ma is szüttyögtem rajta 1kicsit meg holnap is 1keveset jó munkához idö kell
ha kész jön a nappali aztán a háló
Olyan nincs
Szia Timi!

Jól hangzik mindenképp. Nagy hard endurózásokat nem tudok csinálni a nyári térdsérülésem miatt (nem tudok sokat állni a motoron), de lájtosabb kirándulások érdekelnek. Mi lehet, hogy összekötjük az erdélyi endurózgatást családi kirándulással. Fél napot endurózgatok a bandával, a másik fél napot meg a családdal töltöm a levegőn. Jó lenne, az fix.
Üdv!
szép estét!
adjon isten na vége a robotnak?
szeb jövöt
Nem kéne annyit esni-kelni........
Mondtam, hogy a kokain a sírba tesz.
Szia Petya!
A motor tőlem még megvásárolható
jó estét a népeknek
Hali!Tudnátok segíteni?Keresek a DRZ-mre a hűtő előtti müanyag terelőt,vagy védőt szval nem tudom mi a hivatalos neve.Szerintem egyforma a jobb,és a ball,csak forgatni kell.Használt is lehet!Kösz csá!
most nézem
Jézuskától
jó neked!

Sajna én kerepesnél egy dombon bekaptam egy szakadékot, és ez eléggé megviselte... darabos most a kormány, ezen nem segít a tisztítás...
Ezt láttad?

Én megrendelem.