Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikulás vagy a Jézuska biztosan tud neked szerezni sisak kamerát

A teló csak nekem új, sokkal jobb lett,könnyebnek érezni az elejét,jobban irányítható(kanyarban,és a runplikon érezhető a legnagyobb különbség)
Most szervezzük a hétvégi bográcsos motoros őrületet.
Remélem jó idő lesz.
Már nagyon kéne egy sisak kamera.
Beszélek is a Mikulással.
Milyen az új teló?
Szia Timi!
Nem rossz ötlet az se, hogy ti utánfutóval akarjatok le vinni a gépeket és ott csak terepezni. Az lenne szuper ha egyeztetnénk és a banda találkozna ott, jó kis csapatot lehetne összehozni. A télen meg a tavasz során lesz rengeteg ide megbeszélni a dolgokat. Akinek E vagy S van az lejöhet enduro gumikkal és ott lehet ugyan annyiért venni egy rend mitas mint Magyarországon.Vagy akar innen leküldeni busszal potom pénzért a gumikat. En el tudom rendezni , hogy valaki ott varja ..szóval több lehetőség van a lényeg, hogy egy jó csapat vergődjön össze addig.
Szia Danez!
Koszi, most mar jobban vagyok annyira, hogy mankók nélkül menegetek , meg bicegek de de folyik ezerrel a rehabilitáció úszás biciklizés,gyógytorna meg ilyenek. Jövőre összehozzuk az Erdélyi túrat az biztos! Addig lesz időnk megbeszélni.Kakukk benne van te benne az mar három ember:)
én nem cseréltem csak kipucoltam öket
hála
De az,nálunk itt az Alföldön ez van,nincsenek dombok+hegyek
Ez nem a Karesz-féle
Ez "néhány agyament enduros kirándulni megy" címen futó dolog lesz kb
Remélem összejön
sziasztok!

segítsetek!

"Ak"-val vezethető drz-t keresek

valaki tudna segíteni?
joci232@freemail.hu

válaszokat előre is köszönöm
Jó a Conti! Nekem a rossz gátló miatt kopott. Képzeld el, hogy csúszott szinte minden kanyarban, és kigyorsításnál. A gátló történetét majd személyesen elmesélem.
Krisz,
1.) Mi lett a rugóstaggal? Felújítás? És mi volt a hibája?
2.) Jó, hogy mondod a gumi ügyet, mert épp a Conti TKC 80-as gummával szemezek, de ha 500 km-t sem bír ki aszfalton, akkor felejtős. Mi a véleményed? A telefonban említett sérülésem miatt nem nagyon tudok hard endurózni, de kis földutazás + aszfaltos kirándulás belefér. Erre keresek gumit. Vélemény?
Szia,
Ok, ez eddig szimpatikusan hangzik, akkor lehet, hogy én is feldobom a vasat a futóra, aztán GO autóval Erdélyországba. Ez így sokkal kényelmesebb megoldás lenne, az fix.
Ez a Karesz-féle szervezés, vagy attól független?
Mindjárt megcsörgetlek.
Én idén nyáron lenyomtam a Drezdával 500 Km-t Úgy, hogy az út elején reggel azt vettem észre, hogy elfolyt a hátsó lengéscsillapítóból az olaj. Mire hazaértem, félig elkopott a vadi új Comti TKC 80-as guma. Sűrűn fel kell állni a nyeregből és ki lehet bírni.
Mi kb 6an vagyunk eddig. Egy hét semmit tevést tervezünk Erdélybe.
Inkább ott szeretnénk majd mászkálni, nem odáig mocizni. Futón visszük ki a motorokat, ennek egyik fő oka, hogy a csapat egyik fele elég messziről jön, így ha motorral mennénk odáig, nekik a határig vezető út is jó "kis" túra lenne Így maradt az a megoldás, hogy a határnál találkozunk autóval-futón mocikkal és csak kint fogunk mászkálni az erdőben. (Másik ok: Bütykös guma se díjjazná, ha odáig aszfalton kínoznánk)
Kb ennyi a terv... de nyárig még bármi változhat.
kb. fél éve hajtom a telefonszámod, de nem sok eredménnyel...
ha esetleg Neked megvan az enyém, akkor csörrenj már rám, és megbeszélünk valamit
kösz
d
Persze, jó lenne, ha néhány fórumozó meglendülne Erdély felé, és egy jó túra kerekedne! Csak azzal van bajom, hogy hogyan fogja bírni a hátsóm, mert a 250 km nekem már szenvedés volt egy balatoni túrán....
Szió! Mi is megyünk Erdélybe jövő nyáron A végén még összefutunk
Szia!
Nem tudtam, hogy te vagy! Megvan minden felvétel természetesen! Nagyon sok van belőle, ki kéne ollóznom a részeket. Legjobb lenne, ha te is ott lennél...
Moto Detail oldaltáska.
Nekem ilyen volt az SC-n az erdélyi túrán, 4napi cuccot kényelmesen elvittem benne...
Szevasz Krisztián!
Hát itt kell összeakadnunk a fórumon?
Berezvay D. vagyok!
Na akkor majd személyesen megvitatjuk az ügyet.
A közös csapatás videóját meg lökd át nekem vagy elmegyek érte, ha ki tudod írni.
Üdv!
Danez
30/3418234 Laci. Egyébként fóti.
Előre is és hátra is csináltattam tartót, és ezekre erősítettem spaniferrel a cuccaimat. Az elejére nyilván nem lehet nehéz cuccokat felkötni, de cipő meg ilyesmi jól elfér rajta. Képet majd otthonról tudnék feltölteni.
Szia,
Tudnál képet feltenni, hogy milyen?
A telefonszámot megköszönném.

Üdv!
Szió!
Nem vagyok bajai, csak arra jártam
Szia!
Én idén készíttettem csomagtartót az E-s DRZ-hez. Ha gondolod megadom a srác elérhetőségét.
Fennt van az oldalon.
Két féle létezik belőle, de csak szett-ben lehet kapni és a drágábbikból van most raktáron 13.450.- a szett ára.
Felkerült az oldalra az összes PROX termék, árakkal és a motortípus megjelölésével.
A motortípusok alá most kerül besorolásra, talán év végére kész lesz.
Így nagyon könnyen megtalálhatja majd mindenki a motorjának megfelelő terméket.
www.citybike.hu