Nem túl egyenes ez a terep?
Összefogott a társaság, és rendbe raktuk a cross pályánkat.
Természetes adottságok, kiváló minőség. Kőszárhegy, "kicsiben".
Vasárnap annyira élveztem a motorozást, hogy egy képet sem csináltam. De bepótolom.
Jó reggelt!
A DRZ-vel "túrázóktól" kérdezném, hogy milyen csomagrögzítési okosságokat tudtok ajánlani, mert pl. ha Erdély felé veszem az irányt jövő nyáron, akkor csak vinnem kell tartalék alsógatyát......
Van-e pl. doboztartó keret, vagy egyéb értelmes megoldás, hogy ne 50 literes hátizsákban kelljen vinni mindent? Kinek van ebben tapasztalata?
Kösz minden tippet.
Üdv!
Dehogy nincs, én csak pályán kívül motoroztam eddig, és ezután is csak pályán kívül fogok egy darabig egességi okok miatt.
Jövőre szervezek egy Erdélyi túrat ha gondolod csatlakozhatsz!
Az biztos :D DE egy LTR meg egy LTZ azért teljesen más... egy LTR-t énis el tudnék képzelni XD DE akkor sem tudok senkivel gépelni XD itt nálunk csak Túragépek vannak.. Meg 2 enduros... De egy inaktív mert külföldön van..
Hát még úgyse adom el Majd tavasszal... Addig elfér nálam a fűtött pincében Jó helye van neki LTR egy jó választás lenne... Bár nagyon fura motorról a quadra átülni... legalábbis nekem az volt...
Hát ja.
Én is nagyon gondolkoztam hogy eladom jött is a vevő nem keveset fizetett volna (1 millát) a motorért meg a sok cuccért ami hozzá van gyári sm szett 2 garnitúra gumival 3 om féle áttétel yoshi rendszern stb.de végül 1 üveg pálesz elfogyasztása után mondtam hogy marad nem viheti!
Én endurozom is vele de az sm-et is kenem ha lehet.
Amúgy ha valaki el tud járni pályára pl.Kakucs az nagyon jó főleg ha van társ és nem egyedül kell.
Végül is 2 motor 1 áráért.
üdv.
jaja,szépen a magad izléséhez alakitottad egyedi járgány
ha eladod és veszel új gépet,megmutathatnád majd itt a fórumon hogy mégis milyet vettél
én agyam is jár a cserén néha
de mivel hiteles gép igy nem nagyon ugrálhatok
én még a quad fele is kacsingatok LTR
Nem jó.... :S az a baj hogy külfödre is hívtak motorozni de az 1000-es túragépekkel nem nagyon tudok együtt menni.. :S meg itt nincs senki..
Az meg hogy eladnám... Nem biztos hogy elkel annyiért amennyiért szeretném, én meg nem akarom elkótyavetyélni.... De az biztos hogyha valaki megveszi akkor tuti jól jár vele Lehet hogy sírok Mert elég sok élmény fűz hozzá XD Meg sok embert ismertem meg XD pl téged is XD De szeretnék messzire, külföldre is kijárni... Munkám miatt nem tudok sokat menni de amikor megyek nem úgy akarok hogy jujj de fáj a hátsóm XD De egy biztos... Nagyon jó motor.. És hát a változás amin átesett nálam XD Sztem jelentős :D
nincs hozzá... Terepet nem látott a gép... szal az nincs hozzá...
Hát 750-780 körül gondolkodtam... DE nem tom mi lesz belőle.. Hátul vatta új gumi, bontatlan blokk... stb stb.. Nem rossz gép.. Csak nem tom kivel használni.. nincs egy SM-es se aki pályán kívül motorozna...
Nem túl egyenes ez a terep?
Összefogott a társaság, és rendbe raktuk a cross pályánkat.
Természetes adottságok, kiváló minőség. Kőszárhegy, "kicsiben".
Vasárnap annyira élveztem a motorozást, hogy egy képet sem csináltam. De bepótolom.