4kó evett haza a penész és tetetnem kellett h szín józan vagyok
na jó nem ittam olyan sokat de a torokfájásom elmult
de még mindig nem értem h h került a zsigulia szántás közepére és hogy fordult le a gumi róla
ja van neki elég kemény.nekem se tetszik különben ahogy fel van faragva rá,csak nagyon kevés időm van.de nemsokára megoldom.az előző tulaj baromságait már hetek óta javítgatom ,ennyi igazán belefér.
Igen, a hűtő egy gyenge láncszem a DRZ-nél. Ha jobb oldalra elvágódok még egyszer akkor szerintem nekem is kilyukad, mert már nagyon be van nyomódva. Cserélned kell, vagy javítható még?
Nekem a vízpumpa kezd folydogálni... A tömszelenére tippelek. Takinak is kellett már cserélni állítólag.
Nem a holnpi motorozást törlöm... Ma Piliscsév sok volt. 3 kör után úgy elfáradt a csuklóm, hogy nem birtam már húzni a kuplungot...
Aztán belejöttem, s már ment 5-6 kör is egyhuzamban, de szüneteket kelett tartanom közben...
itt minden hétvégén mennek motorozni Nagytarcsa irányában,nekem most letérdelt a drz-m,hűtő kilukadt.Ha meglesz csinálva mehet a gurlás,dobj egy mailt és értesítelek mikor megyünk.Holnap megyünk ki Ferihegyre a ha gondolod,kis krosszolás lesz.
Kint voltam, de sehol senki!
na jó nem ittam olyan sokat de a torokfájásom elmult
de még mindig nem értem h h került a zsigulia szántás közepére és hogy fordult le a gumi róla
emez má ement dógozóba
nem is étem h h lehet vasárnap ilyen korán dógozni
Ha valakit érdekel !
Nálunk hol lehet kapni ilyet?
Karácsonyra vennék magamnak , már van egy jó pár darab a polcon, de azok superbike-ok, meg egyéb.
http://www.supercrossking.com/...
Nekem a vízpumpa kezd folydogálni... A tömszelenére tippelek. Takinak is kellett már cserélni állítólag.
Nem a holnpi motorozást törlöm... Ma Piliscsév sok volt. 3 kör után úgy elfáradt a csuklóm, hogy nem birtam már húzni a kuplungot...
Aztán belejöttem, s már ment 5-6 kör is egyhuzamban, de szüneteket kelett tartanom közben...
csak azok most pont nem irnak
Igen ritkán járok fel az oldalra. Új munka kevesebb idő, stb... Anno a munkahelyemről ment a fórum, most meg csak néha napján jutok fel ide.
Látom, hogy változik a fórumozó csapat is. Csupa uj nevet látok...
Azaz nem uj csak nekem uj, mert már rég nem voltam.
Ma kint voltam Piliscséven motorozni, meg kerültem egyet a Duna parton. Erről csináltam egy-két fotót.
Jól vagytok? Nem szerveztek valami közös motorozgatást valamelyik hétvégén BP környéken?....
mindig lesz kifogás
na jó csak vicc
szeretnék hogyne
ma volt az elsö sétáltatás