Hello!
Valaki lenne olyan szíves és megsúgná nekem,hogy az E-s drz-be milyen izzó van elöl? vhogy az izzó búrája eltört,de maga a volfrám szál nem szakadt el,csak én hülye meg kidobtam,még vagy egy hónapja,és most jutott eszembe csak jó poén volt sötétben hazajönni világítás nélkül akkor,főleg h egy terepjárós megakart "ilyeszteni",úgy h hallotta gondolom a hangját,és lekapcsolta a világítást ő is,h majd mikor megyek visszakapcsolja én meg megilyedek vagy mi,csak nem gondolta h nekem sincs világításom,10 méterre szembe menet felkapcsolta,én meg be a szántásba...
ment a mail a másik dobrol !
am szerintem hirdesd mert ahogy ismerem apám meg ahogy támogatja a tuningot nemtudom fog e adni pénz mondjuk majd fogom arra hogy halkabb lesz a hangja mindíg azzal basztat hogy hangos
húúú ez nagy jól néz ki szerintme hétvégén leegyeztetem apámal hogy tud e kölcsön adni nekem....csak lehet hogy nem mert a fizu már szerintem elszált de azért megpróbálom
és szólok hogy mivan ha meg sikerül eladnod addig akkor vigyék nem kell rám várni
na annak nem sok baja lessz
csak vigyázz h a tankja nehogy egyszercsak eltünjön
na meg nehogy úgy megnőljön a "kompresszió" h nm bírd lenyomni a berugókart
Hát jó, erről regényt lehetne írni... Valóban az is fontos! Na jó, karbiból a benzint leengedni. Ja és persze tele szokták tankolni (megelőzvén a korróziót) ha a tank nem korrózióálló anyagból készült...
Szerintem jó, ha megjáratod legalább kéthetente, akár az utcában is kerülhetsz vele egyet, ami nem árt neki, az tuti. Ha fűtetlen helyen áll hónapokig, ez talán konkrétan nem árt neki, de a hosszú, hideg, nyirkos állás nyilván nem a kedvence egy motornak sem.
Azok táborát gyarapítom, akik azt mondják, hogy minek eltenni......
Ha mindenképp el akarod rakni télire, akkor Pityu igen szakszerű leírást adott, tehát csak az ő utasításait követve !
Üdv!
Ha beindítod, akkor menj vele egy kört, hogy rendesen bemelegedjen! Ha nem indítgatod tavaszig akkor akksi ki. Szobahőmérsékleten csepptöltésre teszed vagy havonta normál töltővel rátöltesz. Gyertya ki, hengerbe kb. 5 ccm olaj, önindítóval átforgat, gyertya vissza. Nem árt a kipuffot ledugózni, fagyállót megnézni, kenési pontokat átkenni, gumikat felfújni, tehermentesíteni, illetve az sem árt a motornak ha fűtött helyen áll.
én azt olvastam másik topicba hogy ha beindítod menj is vele 1 jó kört, mert az nem tesz jót a motornak ha csak beröffented vagy 5 percre... és leállítod 2hetente... de amúgy meg a drz-t minek eltennni? én használom még ilyen időben is
Lenne egy kérdésem a tapasztalt DRZ tulajokhoz !.
Minden télen elrakom a mocit szélvédett helyre, le is van takarva, kipuff bedugva …stb.
Kérdés: 2-3 hetente járassam, vagy várjam meg a tavaszt ? Mert van olyan moci szerelő, aki azt tanácsolja, hogy bizony járatni kell, a másik szerviz szerelője meg azt mondja, hogy inkább ne, mert árt a motornak.
Várom a tanácsokat.
Szió danez!
Részemről is marad a light-enduro. Srácok majd tartanak maguknak egy vadulós túrát, ha akarnak. Addig én max körülnézek, hogy mi van Erdélyben. (Nekem se nagyon van ép részem mostanában, így nem akarom még jobban összetörni magam... igaz mindig sikerül újítanom valami bibit )
Majd ha már nagyjából fix dolgokat tudok a kirándulásról kiírom ide.
Egy dolog van, ami úgy néz ki, hogy fix: erdő közepén fából készült több szobás erdészházikóban fogunk lakni. (sokat nem tudok róla, ezt nem én intéztem, remélem ebben nem lesz változás... de még bármi lehet)
Szió Karesz!
Jó lenne összefutni Erdélyben
Szerintem majd akkor kellene komolyabban elgondolkodni a dolgokról, ha már közeledik a tavasz/nyár, addig még nagyon sok minden változhat. Nekünk is még csak ilyen ötlet körvonalak vannak a kirándulásról
Klmszabi!1-nem is estem,2-mi az a"kokain"?A motort meg így vettem,hogy nincs rajta az a műanyag basz.A vas délután király volt,csütörtök du kimehetünk a "kollégád"most mondta,hogy neki is jó.Majd telefon,és különben se üzengess itt nekem,nem hozzád beszélek!
Valaki lenne olyan szíves és megsúgná nekem,hogy az E-s drz-be milyen izzó van elöl? vhogy az izzó búrája eltört,de maga a volfrám szál nem szakadt el,csak én hülye meg kidobtam,még vagy egy hónapja,és most jutott eszembe csak jó poén volt sötétben hazajönni világítás nélkül akkor,főleg h egy terepjárós megakart "ilyeszteni",úgy h hallotta gondolom a hangját,és lekapcsolta a világítást ő is,h majd mikor megyek visszakapcsolja én meg megilyedek vagy mi,csak nem gondolta h nekem sincs világításom,10 méterre szembe menet felkapcsolta,én meg be a szántásba...
am szerintem hirdesd mert ahogy ismerem apám meg ahogy támogatja a tuningot nemtudom fog e adni pénz mondjuk majd fogom arra hogy halkabb lesz a hangja mindíg azzal basztat hogy hangos
A csütörtök rendben.
Tele tankoltam a paripát, meg sem állunk amíg ki nem fogy.
Ja viszek fényképezőt. Meg akarom örökíteni a pályát, és az ugratásaid.
és szólok hogy mivan ha meg sikerül eladnod addig akkor vigyék nem kell rám várni
csak vigyázz h a tankja nehogy egyszercsak eltünjön
na meg nehogy úgy megnőljön a "kompresszió" h nm bírd lenyomni a berugókart
Azok táborát gyarapítom, akik azt mondják, hogy minek eltenni......
Ha mindenképp el akarod rakni télire, akkor Pityu igen szakszerű leírást adott, tehát csak az ő utasításait követve !
Üdv!
Tavaszra tönkremegy.
Na ez lenne az. Jó lenne ha minél hamarabb jeleznéd hogy kell e.
Lenne egy kérdésem a tapasztalt DRZ tulajokhoz !.
Minden télen elrakom a mocit szélvédett helyre, le is van takarva, kipuff bedugva …stb.
Kérdés: 2-3 hetente járassam, vagy várjam meg a tavaszt ? Mert van olyan moci szerelő, aki azt tanácsolja, hogy bizony járatni kell, a másik szerviz szerelője meg azt mondja, hogy inkább ne, mert árt a motornak.
Várom a tanácsokat.
Kösz az infót, írjál ha van valami konkrétum!
Üdv!
Részemről is marad a light-enduro. Srácok majd tartanak maguknak egy vadulós túrát, ha akarnak. Addig én max körülnézek, hogy mi van Erdélyben. (Nekem se nagyon van ép részem mostanában, így nem akarom még jobban összetörni magam... igaz mindig sikerül újítanom valami bibit )
Majd ha már nagyjából fix dolgokat tudok a kirándulásról kiírom ide.
Egy dolog van, ami úgy néz ki, hogy fix: erdő közepén fából készült több szobás erdészházikóban fogunk lakni. (sokat nem tudok róla, ezt nem én intéztem, remélem ebben nem lesz változás... de még bármi lehet)
Jó lenne összefutni Erdélyben
Szerintem majd akkor kellene komolyabban elgondolkodni a dolgokról, ha már közeledik a tavasz/nyár, addig még nagyon sok minden változhat. Nekünk is még csak ilyen ötlet körvonalak vannak a kirándulásról