Áh én voltam a béna, nem tudtam kivédeni... gyakorlás teszi a mestert + sok bibi Azt hiszem rám még sok-sok bibi vár... de hát ezzel jár, valamit valamiért
Na lassan megyek alukálni. Jó éjt
Vasárnapot még kitaláljuk, hol és mikor
Szereti a mocikat
Amikor elindulok ad búcsúpuszit a gépnek és szomorú, hogy elviszem a kis haverját... amikor visszaérek bekíséri a mocit a helyére
Valamelyik nap kivittem a pályához és megpuszilta a mocikat, várta hogy a quadosok elinduljanak, édi volt
Ő az én kis motor mániás kutyusom.
Őt látták néhányan ferihegyi pályánál, amikor kiszökött délelőtt 10kor és az egész napot kint töltötte mocisokat nézve... kb este fél11 felé talált haza. Jóóó kutttya
(Ha legközelebb kint látnátok Őt a pályánál szóljatok légyszi , mert halálra aggódtam magam miatta múltkor is )
Tamási 6-7fő, Szakály 2 fő, Regőly 1 fő, Andocs és környéke 3-4 fő, Pálfa és környéke 2 fő...........
Ígéret az van bőven, bár aki számít az biztosan ott lesz.
Még képlékeny, bár ez lenne az alap felállás. Azért az autós szállításnak is meg vannak az előnyei:
- korai sötétedés
- szerszámok, tartalék alkatrészek, sérülés, eső........
A cross-osak, biztos úgy hozzák a paripákat. Úgy tervezem 15-18 motoros lesz.
Ne hagyd ki, állat nagy buli lesz.
Igen lemaradtunk egy jó kis versenyről. Láttam a videókat, jó lett volna indulni, de kevés volt az infó.
Lehet, hogy lecserélem a forrást.
Ti miért nem indultatok, csak nem gond a "homoki viperának" egy kis sár?
Ne aggódj én se vagyok versenyző!
Múltkor elmentem a srácokkal Nagytarcsára én nagyon élveztem de mindig rám kellett várni,de rendesek voltak mindig bevártak!
Na lassan megyek alukálni. Jó éjt
Vasárnapot még kitaláljuk, hol és mikor
Reggel gondolj Kornélra: Hajnalban moci vizsga