Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez volt a második műtét most mar ok alig latszik, a lábam is jól helyrejött de meg nem terhelhető csak laza sétákra vagyok kepés.
Készítem mar a szöges gumikat telire majd lesz ice riding a télen:))
Addig úszás gyógytorna meg ilyenek:)
Szia Szilvi! Kosz a kérdést, hat igen meggyógyult volt, júliusban tudtam is motorozni, de sajnos nem jó szögben fórt össze a sípcsontom, és választanom kellett vagy újra műtik, vagy marad ahogy van de, akkor egy idő után(pár év) megette volna a térd csípőízületet a nem helyes testtartás. Így aztán Augustus elején megint kés alá feküdtem elvágtak és más szögben csavaroztak össze, ami most mar helyes. Most ott tartok, hogy 3 napja mar mankók nélkül mehetek. Első nap mar ráültem a motorra és mentem vagy 10 kilométert olyan felemelő érzés volt számomra három hónap mankózás után, de sajnos megint elromlott az idő így azt hiszem nekem ezzel idén le is járt a motoros szezon.Julisban azért sikerült nekem is egy pár kilométert menni a géppel:)
Ez van , nem mindenkinek adódik meg a szerencse , hogy elvezhesse is a motorozást, így csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy csak esszel józanon és nyakik beöltözve üljön motorra, meg akkor is ha én nem motor balesetet szenvedtem, de tudom mit jelent fel evet agyba tölteni!
Szia danez! Erdélybe van a Fogarasi hegység Balea tó 2300 méteres szinten az út vége:), igen lábon mentem le vele csont egyedül egész Székelyföldig. Budapest- Sepsiszentgyörgy 750 Km.Utána a haverokkal szerveztünk egy túrat ami 350 km volt jövet menet, nagyon klassz hely. Budapesttől olyan 500 km. Érdemes elmenni, főleg SM gépeknek asszem maga a paradicsom.
csúcs jól néz ki. Bár picit a tank soványkásnak látszódik endurrantóra
Szia! régen voltál itt a fórumon!
A lábad meggyógyult?
RMX 450 rendszámos szerintem nem, mivel a felszereltsége nincs meg hozzá!
Szevasz Karesz!
Nézem a képeidet az adatlapon. Nagyon komoly ez a hágó, Erdély ugye? Lábon mentél odáig, vagy futón vittétek? Ez pontosan hol van?
Üdv.
ok, kösz a híreket, és várjuk a tesztnapot!
üdv!
Sziasztok! Az lesz mar a komoly gép, gondolom ára is lesz!;)
Rendszámos les mind a régi S vajon?
# RMX450Z 2010-es modell november végén érkezik.

Régóta vártuk már a DRZ utódját, és a hírek szerint november végén már a RODEO RIDE 34 üzletében lesz. Természetesen beállítanak belőle egy teszt motort is, lesz tesztnap is. Ha tudjuk a helyet és az időpontot beírjuk majd.

Pár száraz adat:

* alu váz
* injektoros, önindítós 4 ütemű blokk
* RMZ450 teleszkópok
* többfunkciós műszerfal
Na majd novemberben örülni fogsz a sok melónak
igen sajna mostanába estére sok melot adnak biztos azért hogy szo.... nak
De romantikásos
Inkább gyúrj ujjra
Pénteken sokáig melózol?
UUUUUUUUUUUU akkor egyé válunk
Majd összekanalazlak és bele teszlek a teámba
még nem tudom hogy lesz de nem lehetetlen a küldetés
visszont ha esik tuti nem megyek mert elolvadok
törzskönyv= redszám
2:nem tudom , de álmodni jó
Szió! Nem válaszoltál...
igen, én sem értem, hogy megy ez rendszám nélkül... no mindegy

más. van-e infótok arról, hogy mikor jön a szalonokba az új RMX 450 Z? mikor lehet esetleg megnézni? nem mintha lenne rá zsé, de álmodhat a nyomor még 2009-ben is
szivesen mellesleg a corss motorokat is lehitelezik valahogy
de gyanus hogy törzskönyvezik az okatis
ok, kösz az infót.
nem csak ha áru vásárlási hitelel veszed de az horror
és nem is biztos hogy ilyen nagy összeget agnak
azt hiszem
Jó reggelt mindenkinek! (Már ha 9 óra az "reggel".)

Rodeo Ride 34-es kollégáktól kérdezném, hogy új DRZ E vásárlása esetén megoldható-e a hitel annak ellenére, hogy nem rendszámozható. Hogy van ez?

Jó déerzézést mindenkinek.

Üdv!
versenyből elég nekem a DRZ kupa,
Szilvi akart volna menni a csajos futamban,csak azt meg lekéstük 10h-kor volt a rajt.
Raszta reacing jo kis pályát jelölt ki előző nap,csak nem tudtam róla semmit.
"homoki viperák"
Jóccaka!

Oké, gondolni fogok rá