Ez volt a második műtét most mar ok alig latszik, a lábam is jól helyrejött de meg nem terhelhető csak laza sétákra vagyok kepés.
Készítem mar a szöges gumikat telire majd lesz ice riding a télen:))
Addig úszás gyógytorna meg ilyenek:)
Szia Szilvi! Kosz a kérdést, hat igen meggyógyult volt, júliusban tudtam is motorozni, de sajnos nem jó szögben fórt össze a sípcsontom, és választanom kellett vagy újra műtik, vagy marad ahogy van de, akkor egy idő után(pár év) megette volna a térd csípőízületet a nem helyes testtartás. Így aztán Augustus elején megint kés alá feküdtem elvágtak és más szögben csavaroztak össze, ami most mar helyes. Most ott tartok, hogy 3 napja mar mankók nélkül mehetek. Első nap mar ráültem a motorra és mentem vagy 10 kilométert olyan felemelő érzés volt számomra három hónap mankózás után, de sajnos megint elromlott az idő így azt hiszem nekem ezzel idén le is járt a motoros szezon.Julisban azért sikerült nekem is egy pár kilométert menni a géppel:)
Ez van , nem mindenkinek adódik meg a szerencse , hogy elvezhesse is a motorozást, így csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy csak esszel józanon és nyakik beöltözve üljön motorra, meg akkor is ha én nem motor balesetet szenvedtem, de tudom mit jelent fel evet agyba tölteni!
Szia danez! Erdélybe van a Fogarasi hegység Balea tó 2300 méteres szinten az út vége:), igen lábon mentem le vele csont egyedül egész Székelyföldig. Budapest- Sepsiszentgyörgy 750 Km.Utána a haverokkal szerveztünk egy túrat ami 350 km volt jövet menet, nagyon klassz hely. Budapesttől olyan 500 km. Érdemes elmenni, főleg SM gépeknek asszem maga a paradicsom.
Szevasz Karesz!
Nézem a képeidet az adatlapon. Nagyon komoly ez a hágó, Erdély ugye? Lábon mentél odáig, vagy futón vittétek? Ez pontosan hol van?
Üdv.
Régóta vártuk már a DRZ utódját, és a hírek szerint november végén már a RODEO RIDE 34 üzletében lesz. Természetesen beállítanak belőle egy teszt motort is, lesz tesztnap is. Ha tudjuk a helyet és az időpontot beírjuk majd.
igen, én sem értem, hogy megy ez rendszám nélkül... no mindegy
más. van-e infótok arról, hogy mikor jön a szalonokba az új RMX 450 Z? mikor lehet esetleg megnézni? nem mintha lenne rá zsé, de álmodhat a nyomor még 2009-ben is
versenyből elég nekem a DRZ kupa,
Szilvi akart volna menni a csajos futamban,csak azt meg lekéstük 10h-kor volt a rajt.
Raszta reacing jo kis pályát jelölt ki előző nap,csak nem tudtam róla semmit.
"homoki viperák"
Készítem mar a szöges gumikat telire majd lesz ice riding a télen:))
Addig úszás gyógytorna meg ilyenek:)